Οι εκρηκτικές αδερφές Καρντάσιαν θα φέρουν τον...Ομπάμα στη Μύκονο ???

Απο Σίβυλλα alert!
Ω! Οι Kardasian sisters! Εκρηκτικές, sexy, φασαριόζες. Η άφιξη τους στο νησί έφερε μαζί δεκάδες paparazzi. Όλα τα διεθνή φώτα στην Mykonos! Το Aegean island ζει και πάλι μεγάλες στιγμές.
Οι σιλικονούχες αδελφές, οικοδέσποινες σε ένα από τα πλέον πετυχημένα reality της παγκόσμιας τηλεόρασης είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Μύκονο αλλά και ολόκληρη Ελλάδα.

Η εγκυμονούσα Κιμ και οι αδελφές της Κλόε και Κόρτνεϋ μπορεί να μην διαθέτουν το class της Ώντρεϋ Χέπμπορν, την μεσογειακή γοητεία της Μόνικα Μπελούτσι ή το sex appeal της Μπιγιονσέ, συγκαταλέγονται όμως στην λίστα με τις δημοφιλέστερες γυναίκες στον κόσμο.

Ορνός, Super Paradise, Ψαρού και τρελό shopping για την Κιμ
Μέσα από το reality “Keeping up with the Kardasians” θα αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές της Mykonos. Από τον Ορνό, την Ελιά, την Ψαρού και το Super Paradise μέχρι το Καλό Λιβάδι και τον Άγιο Στέφανο. Οι φωτογραφίες των κοριτσιών με τα καφτάνια, παρεό και μικροσκοπικά μπικίνι πάνω σε glamorous yachts, μεγαλοπρεπείς βίλλες αλλά και τις γραφικές παραλίες κάνουν από την περασμένη εβδομάδα τον γύρο του πλανήτη. Τα κορίτσια θα παραμείνουν λέει στο νησί μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή. Κάποιοι «προσεύχονται» η περισσότερο δημοφιλής από τις τρεις, η εγκυμονούσα μελαχρινή, μακρυμαλλούσα Κιμ να …γεννήσει στην Mykonos (το ιατρείο του νησιού βρίσκεται άλλωστε από την πρώτη μέρα άφιξης των crazy girls σε κατάσταση συναγερμού). Ίσως τότε καταφθάσει στο κατάλευκο αιγαιοπελαγίτικο νησί και ο… president Ομπάμα! Η Κιμ πάντως δεν εγκατέλειψε τις αγαπημένες της συνήθειες. Έκανε τρελό shopping στις τρεις πιο ακριβές boutiques του νησιού: Louis Vuitton, Chanel, Luisa. Η σύντροφος του διάσημου ράπερ και designer Kanye West λατρεύει τα πανάκριβα outfits και αξεσουάρ.
http://www.tovima.gr/