To Google Street View αποκάλυψε πόρνες εν ώρα εργασίας!



Ο μεγάλος αδερφός (Google Street View) είναι γεγονός και αυτή τη φορά καταγράφει και παρουσιάζει τις κινήσεις απλών γυναικών που επιχειρούν να βγάλουν χρήματα, πουλώντας το κορμί τους. Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο εντοπίζονται την ώρα που προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες για αγοραίο έρωτα.
Οι κάμερες της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης του διαδικτύου Google Street View έπιασαν επ’ αυτοφώρω αρκετές γυναίκες να ψάχνουν πελάτη, χωρίς να το ξέρουν ότι καταγράφονται!

Περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες γυναικών που εκδίδονται έχουν αναρτηθεί από αρκετά προγράμματα περιήγησης, όπως το doxypsotting.com. Οι φωτογραφίες αυτές περιλαμβάνουν πόρνες με τα απολύτως απαραίτητα ρούχα, τις περισσότερες φορές με εσώρουχα αναζητώντας πελάτες σε διάφορες περιοχές του κόσμου όπως τη Νίκαια της Γαλλίας και την Taguantiga της Βραζιλίας. Σε άλλες φωτογραφίες απαθανατίζονται γυναίκες μαζί να φορούν πολύ προκλητικά φορέματα με γόβες στιλέτα, όπως αυτές που απεικονίζονται στους δρόμους του Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το Google Street View..
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=259997