Ποιοι Ελληνες μεγαλοοφειλέτες κρύβονταν στην νότιο Γαλλία;

Η απευθείας πτήση Αθήνα - Νίκαια της Air France σταματάει για ένα χρονικό διάστημα. Η Γαλλική αεροπορική εταιρεία κάνει περικοπές. Οι «επιφανείς» Έλληνες οι οποίοι διαθέτουν σπίτια στο Μόντε Κάρλο πρέπει να ταξιδεύουν μέσω Γενεύης.
Πληροφορούμαι επίσης ότι στην South France είχαν «βρει καταφύγιο» Έλληνες επιχειρηματίες του old money με πολλά χρέη στις Ελληνικές τράπεζες. Τελικά οι bankers-λαγωνικά τους ανακάλυψαν να κάνουν shopping στο πλέον ακριβό κατάστημα με είδη σπιτιού στο Μονακό. Την περίφημη «Charina» αγαπημένο της Πριγκίπισσας Σαρλήν. Νομίζω ότι πλέον θα κληθούν να διευθετήσουν τα χρέη τους. Διαφορετικά προβλέπω ότι θα χάσουν την ηρεμία και την «γαλήνη» που προσφέρει το ήρεμο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο, η Αντίμπ και το Σαιν Τροπέ.
Τώρα ο τρόπος με τον οποίο τους ανακάλυψαν είναι μια μεγάλη ιστορία. Μοιάζει με κινηματογραφικό story με πρωταγωνιστές την Γκρέης Κέλλυ και τον Κάρρυ Γκράντ. Με φόντο τα super spots της Νότιας Γαλλίας.

Ίσως κάποτε οι τραπεζίτες να διηγούνται το ενδιαφέρον , περιπετειώδες story στα εγγόνια τους…
Προς το παρόν αισθάνονται γοητευμένοι από αυτό το «παιχνίδι» γύρω από το κυνηγητό του μεγαλοοφειλέτη με το ακριβό lifestyle. Υποστηρίζουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι… αποτελεσματικότεροι και από αυτούς τους πράκτορες της Μοσάντ!
 http://www.tovima.gr/