Λευτεριά στη Μύκονο !Τούρκοι, Ρώσοι , Βραζιλιάνοι και Αμερικανοί μεγιστάνες καταλαμβάνουν το νησί !

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΣΤΟΛΟΣ !!!!!!!!!!!!
Δείτε πως η "Σιβυλλά " του Βήματος  θέλει να μας περάσει οτι θα φάμε με χρυσά κουτάλια από τους φόρους που θα εισπράξει ο Στουρνάρας ! Οταν μάλιστα αναφέρεται σε καταστήματα ..σύμβολο της ανομίας και της φοροδιαφυγής ! Μην τρελαθούμε ! θα φάνε με χρυσά κουτάλια ! Εκτός και κάνει απόβαση στόλος του ΣΔΟΕ και άλλος στόλος ( "αδιάφθορων" που θα παρακολουθεί τους άλλους "αδιάφθορους" )


Οι φήμες για την υπέρλαμπρη, πανάκριβη επέκταση του πλέον hot spot της Μυκόνου ‘’NAMMOS’’ πάνω στην παραλία της Ψαρούς έφερε το… τουρκικό πολεμικό πλοίο στην Myconos! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η, Τούρκικης καταγωγής, φίλη μου Εφσούν. Οι συμπατριώτες της έσπευσαν λέει η γοητευτική σύζυγος μεγιστάνα στο χώρο του real estate να ‘’κατασκοπεύσουν’’ και να καταγράψουν ‘’κινήσεις’’ λίγους μήνες πριν την έλευση του καλοκαιριού. Άλλωστε όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, η Μύκονος μοιάζει με ένα πλούσιο ανεξάρτητο κρατίδιο μέσα σε μια πτωχευμένη χώρα. Αν μπορούσαν μάλιστα τα γυμνασμένα αγόρια του Turkish navy, πολλά από τα οποία μοιάζουν με τους ωραίους ,brutal πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών τους θα… έφθαναν μέχρι την κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρούς! Η Εφσούν πιστεύει ότι η βόλτα στη Νάξο έγινε απλά και μόνο για… ξεκάρφωμα! Η Τουρκάλα φίλη με τα outfits του Hussein Chalayan μου ‘’χαρίζει’’ τις πολύτιμες πληροφορίες μιλώντας πάντα χαμηλόφωνα. Πιστεύει ότι λόγω της θέσης του πανίσχυρου επιχειρηματία συζύγου της τρέχουν πίσω από τα φουστάνια του διάσημου Chalayan οι … μισοί άνδρες της ΜΙΤ! Η αλήθεια είναι ότι στην παραλία της Ψαρούς ετοιμάζονται πυρετωδώς. Τρεις μήνες πριν το καλοκαίρι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στο κατάλευκο νησί του Αιγαίου. Η επέκταση του ‘’Nammos’’ με τα ολονύχτια parties, τις ακριβοθώρητες ομπρέλες και τις ροζ σαμπάνιες στην άμμο είναι γεγονός. Η επέκταση περιλαμβάνει και την περίφημη boutique ‘’Luisa’’ η οποία τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στο πίσω μέρος του ‘’Ν’’. 

Συναγερμός!
Πληροφορούμαι επίσης ότι ετοιμάζονται δύο καινούργια boutique ξενοδοχεία τα οποία θα φιλοξενήσουν τουρίστες υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου. Διάσημο δίδυμο Αμερικανών interior designers το οποίο δουλεύει ειδικά πάνω σε ξενοδοχεία έχει φθάσει ήδη στο νησί.
Καινούργια εστιατόρια και bar ανοίγουν, σπίτια ανακαινίζονται στον Άγιο Στέφανο, το Πουλί, τον Τούρλο ,τα Χουλάκια …

Η Μύκονος είναι πανέτοιμη να χαρίσει ισχυρές ενέσεις στην σκληρά δοκιμαζόμενη Ελληνική οικονομία. Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας νιώθει ήδη πανευτυχής . Τα έσοδα από τους τουρίστες της θορυβώδους Μυκόνου είναι πάρα πολλά. Ο ίδιος ο minister προτιμάει βέβαια την ηρεμία του σπιτιού του στη Σύρο. Η Myconos όμως φέρνει το ‘’χρυσοφόρο’’ συνάλλαγμα. Ακόμα και αυτοί οι οποίοι κατηγορούν τους fans της Μυκόνου για ένα lifestyle βλαχομπαρόκ, ψευτοglamorous, ένα lifestyle που αγγίζει την υπερβολή έχουν συνειδητοποιήσει ότι πάρα πολλοί κυρίως νέοι άνθρωποι βρίσκουν δουλειά. Η Mykonos τους τρεις μήνες του καλοκαιριού μοιάζει με χρυσωρυχείο. Μέσα σε μία εξαθλιωμένη Ελλάδα.

Βig parties των super stars
Οι Τούρκοι, Ρώσοι , Βραζιλιάνοι και Αμερικανοί μεγιστάνες θα αρχίσουν να φθάνουν στο Νησί των Ανέμων στο τέλος Μαΐου. Με υπερπολυτελείς θαλαμηγούς και liar jets. Ο super star της διεθνούς μουσικής σκηνής Seal (φωτό. αριστερά) θα βρίσκεται και πάλι τον Ιούλιο στη Μύκονο όπως έκανε δύο περίπου χρόνια πριν με αφορμή τον γάμο Αράβων εστεμμένων.
Η εκρηκτική Μπιγιονσέ είναι στο στόχαστρο Αμερικανού κροίσου ο οποίος κατοικεί στο San Francisco και διατηρεί στενές σχέσεις με επιφανή μέλη της Ελληνικής παροικίας . Ο γάμος του γιου του θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στη Μύκονο. Δεκάδες yachts αναμένονται στο νησί. Η άφιξη της Μπιγιονσέ ( ο Αμερικανός businessman είναι έτοιμος να της προσφέρει τα χρήματα που επιθυμεί) θα στρέψει τα διεθνή φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα.
http://www.tovima.gr