Φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του συλληφθέντα στην κηδεία του Ντερτιλή


Σε βάρος του 22χρονου που συνελήφθη στο Α’ Νεκροταφείο μετά τους πυροβολισμούς στην κηδεία του χουντικού Ν. Ντερτιλή, η ΕΛ. ΑΣ. ανακοίνωσε ότι σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση του Νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης σχετικά με πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα σήμερα το πρωί στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, κατά τη διάρκεια νεκρώσιμης ακολουθίας και την προσαγωγή 22χρονου ημεδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 21 κάλυκες και ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ανακοινώνεται ότι σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση του Ν. περί όπλων και θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση των πυροβολισμών.

Πληροφορίες της zougla.gr από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αναφέρουν ότι η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντος, στο οποίο βρέθηκαν βιβλία του Νίκου Μιχαλολιάκου και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 22χρονος είχε πάει στην κηδεία ως μέλος μίας ομάδας 20 -25 ατόμων, στην οποία βρίσκονταν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ.κ. Μπαρμπαρούσης και Παναγιώταρος.
http://www.zougla.gr