Νέο app που υπόσχεται να βρεί τους φίλους σου στο FB που θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου !

Το Bang With Friends (Πήδημα με Φίλους) είναι ένα νέο app που σου δείχνει ποιοι φίλοι σου στο Facebook έχουν όρεξη για σεξ και θέλουν να το κάνουν μαζί σου.
Οπως λένε οι τύποι που το έφτιαξαν, το συγκεκριμένο application βοηθά να έρθουν πιο κοντά άνθρωποι που γουστάρονται αλλά αυτό που θέλουν (για αρχή τουλάχιστον) είναι μόνο σεξ. Η όλη διαδικασία αναφέρουν πως γίνεται ανώνυμα (;) αλλά αυτό εδώ που τα λέμε δεν ισχύει καθόλου.

Ξεκινάς με το να κάνεις log in στο app και μετά σου εμφανίζονται στην οθόνη τα προφίλ των φίλων σου στο Facebook, μόνο οι γυναίκες αν είσαι άντρας και μόνο οι άντρες αν είσαι γυναίκα.
Κάτω από κάθε προφίλ υπάρχει το κουμπί «Down to Bang» το οποίο πατάς αν θέλεις να κάνεις σεξ με αυτό το άτομο. Κατόπιν το κουμπί αλλάζει σε «Αwaiting Bang», όμως για να ειδοποιηθεί η φίλη ή ο φίλος σου ότι έχεις δείξει ενδιαφέρον, θα πρέπει και από την πλευρά του/της να έχει κάνει log in στο συγκεκριμένο application και να έχει πατήσει το δικό σου προφίλ για σεξ. Τότε μόνο του εμφανίζεται η ειδοποίηση ότι και εσύ τον/την έχεις επιλέξει. Το μειονέκτημα όμως με το «Bang With Friends» είναι ότι κάποιος φίλος ή φίλη μπορεί να κάνει κλικ στο δικό σου προφίλ μόνο και μόνο για πλάκα και για να δει αν έχεις κάνει εσύ κλικ στο δικό του/της προφίλ... Δυστυχώς τα πράγματα που έχουν να κάνουν με το σεξ είναι μερικές φορές πολύ μπερδεμένα και αυτό φυσικά ισχύει και για τα applications.
http://69magazine.gr/