Tην βίασαν μεθυσμένη ...και η αστυνομία της έβαλε και πρόστιμο!!!

Πρόστιμο επειδή ήταν μεθυσμένη βρέθηκε να πληρώσει 28χρονη Βρετανίδα στο Ντουμπάι η οποία νωρίτερα είχε βιαστεί από τρεις Ιρανούς!

Η νεαρή της οποία το όνομα δεν μπορεί να δοθεί στη δημοσιότητα για νομικούς λόγους, παραδέχθηκε όταν την συνέλαβαν οι αρχές ότι ήταν μεθυσμένη και πλήρωσε πρόστιμο καθώς σύμφωνα με τον νόμο  ισλαμικό νόμο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απαγορεύεται το αλκοόλ  αν δεν έχεις την σχετική άδεια.
Μάλιστα η νεαρή αναγκάστηκε να πληρώσει 200 Ευρώ όταν στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ήταν μεθυσμένη όταν τη βίασαν οι τρεις Ιρανοί.
Οι αρχές εντόπισαν δύο από τους τρεις κατηγορούμενους μετά την καταγγελία της 28χρονής. "Τους παρακαλούσα να με αφήσουν να φύγω, αλλά εκείνοι απλά γελούσαν μαζί μου και μιλούσαν ο ένας στον άλλο σε σπασμένα αγγλικά"  δήλωσε στην κατάθεσή της η 28χρονη η οποία εργάζεται σε διοικητική θέση σε εταιρία στην Χώρα.
Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily mail, η 28χρονη βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Niaf του Ντουμπάι μαζί με τρεις Ιρανούς οι οποίοι την βίαζαν και την κινηματογραφούσαν ταυτόχρονα.
Όταν κάποια στιγμή την βαρέθηκαν, απλά έφυγαν αφήνοντάς της αναίσθητη πάνω στο στρώμα. Εκείνη σηκώθηκε, ντύθηκε, πήγε στο διαμέρισμά της, άλλαξε ρούχα και πήγε στο αστυνομικό τμήμα Rashidiya.
Ο δικηγόρος των δραστών Saeed al Gilani ισχυρίζεται ότι η Βρετανίδα "λέει ψέματα, επηρεασμένη από τις πολλές ταινίες δράσης που έχει δει" και ότι "Είχε έναν εραστή που την πέταξε έξω από το διαμέρισμα όταν κατάλαβε ότι είχε παράνομη σχέση και με τους τρεις άνδρες. Για να τον κρατήσει πήγε και είπε ότι την βίασαν".
 http://news247.gr/