Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευρωεκλογές 2019- Δημοτικές Περιφερειακές

Oι δύο Νίκοι ...που διεκδικούν την θέση του Προέδρου της ΓΣΕΕ !


Αντάρτες στα κόμματά τους και στις συνδικαλιστικές τους παρατάξεις ...δημιουργούν προϋποθέσεις η ΓΣΕΕ να ξανά περάσει στην επίθεση ...με λειτουργία συνδικάτου  και οχι "θεσμικού" μαϊντανού που κάνει "θεσμικές" μπίζνες ...και δημοσιοποιεί στατιστικές μελέτες (copy paste των κρατικών πηγών και της ΕΣΥΕ) !

Στεγάζεται ...σε πολυτελή ανακαινισμένα ( μανία με το realestate και την ανακαίνιση)  παραδοσιακά κτήρια , όταν δεν έχει ούτε ένα απεργιακό ταμείο ,όπως όλα τα συνδικάτα και οι συνοσμοπονδίες στην Ευρώπη για να παρεμβαίνουν και κοινωνικά σε πληττόμενες  εργατικές ομάδες !
Ο λόγος για τους Νίκο Κουτσούκη ( αριστερά) και Νίκο Φωτόπουλο (δεξία) ...Ο πρώτος επικεφαλής της ΔΑΚΕ πήρε αντιμνημονιακή  στροφή  από την  εποχή που το κόμμα είχε αντιμνημονιακό στυλ και έμεινε, παρά την συγκυβέρνηση Παπαδήμου και στην συνέχεια την τωρινή συγκυβέρνηση με ηγεμονικό ρόλο της ΝΔ !
Μάλιστα διεγράφη και από το κόμμα για ανάρμοστη συμπεριφορά ...όταν πήγε με άλλους συνδικαλιστές να κάνουν "ντού" στην Συγγρού για να αποτρέψουν τα εργασιακά μέτρα!
Ο δεύτερος  από την πανίσχυρη παράταξη της ΠΑΣΚΕ του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ ...όχι μόνο αντιστάθηκε και αντιστέκεται στο επιχειρησιακό θέμα της ΔΕΗ , καθότι πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ , αλλά παρεμβαίνει μέσα στην ΓΣΕΕ , αν και απλό μέλος της διοίκησης και μαζί με άλλους "αντάρτες" του ΠΑΣΟΚ στα συνδικάτα και την ΓΣΕΕ , που κάποιοι έχουν και οργανωτική σύνδεση πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ , και οργανώνουν ψηφοδέλτιο που θα σπάσει στα δύο την συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚΕ , πού πλέον υφίσταται μόνο σε ηγετικό επίπεδο ...οργανωτικά με το ΠΑΣΟΚ !
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ...προκύπτει οτι η διάσπαση της ΠΑΣΚΕ σε δύο ψηφοδέλτια ( προφανώς το δεύτερο των ανταρτών σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ) είναι δεδομένη . Αυτό σημαίνει οτι η ηγετική ΠΑΣΚΕ θα πάρει το πολύ 7-8 έδρες στην ΓΣΕΕ στο νέο συνέδριο της ερχόμενης άνοιξης !
Οπότε πάει για τρίτη ή και τέταρτη παράταξη ισοδύναμη του ΠΑΜΕ ! Συνεργασία ανταρτών ΠΑΣΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει 12-13 έδρες ! Αντίστοιχα ανεβασμένη είναι και η ΔΑΚΕ , και αν η ΣΥΓΓΡΟΥ δεν την σπάσει , για να εκδικηθεί τον Κουτσούκη , διεκδικεί επίσης  αντίστοιχες έδρες !
Οπότε σημαίνει οτι με δεδομένη την αποχή του ΠΑΜΕ από τα προεδρεία της ΓΣΕΕ ...αντάρτες ΠΑΣΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ , με ΔΑΚΕ διεκδικούν την πρωτιά και κατά συνέπεια την θέση του προέδρου !
Σύντομα περισσότερο παρασκήνιο !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…