H φυγόδικη πρωτοδίκης ...του παραδικαστικού μιλά για μεγάλα ψάρια !

Η πρώην Πρωτοδίκης δήλωσε απερίφραστα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πως δεν επιθυμεί σε ουδεμία περίπτωση να δικαστεί στην Ελλάδα για τα αδικήματα που την βαραίνουν. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως όσον αφορά την ευρύτερη υπόθεση του παραδικαστικού «Τα μεγάλα ψάρια δεν πιάστηκαν ποτέ».


Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πώς δικαστικοί λειτουργοί σε καθεστώς πλήρους εξάρτησης από πολιτικά και άλλα συμφέροντα βρίσκονται στο απυρόβλητο και πώς δεν πρόκειται να θιγούν ποτέ διότι απλά εξυπηρετούν τα συμφέροντα των… «ισχυρών συνομιλητών» τους.

«Δεν ήμουν ποτέ αρεστή στο σύστημα» ισχυρίζεται η πρώην Πρωτοδίκης και συμπληρώνει «έπεσα θύμα ειλημμένων αποφάσεων… βιαστήκανε να με καταδικάσουν», ενώ άφησε σαφείς υπαινιγμούς για το ότι κινδυνεύει η ζωή της προσθέτοντας πώς δεσμεύεται να αποκαλύψει ονόματα και καταστάσεις όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Η Τόνια Ηλία αναχώρησε από την Ελλάδα το 2005 αφού προέβη σε δημόσια δήλωση στο αεροδρόμιο, όπως ανέφερε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στον οποίο άλλωστε είχε παραχωρήσει και την τελευταία της συνέντευξη τον Μάιο του 2005.

Παρακολουθήστε την άκρως ενδιαφέρουσα ζωντανή συζήτηση της πρώην Πρωτοδίκου με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω SKYPE.
 http://www.zougla.gr/
 video platformvideo managementvideo solutionsvideo player