Eπεσαν τα πρώτα Χιόνια... (βιντεο)Ηλιοφάνεια με πολύ κρύο την Τρίτη !

Ηλιοφάνεια με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο και από το βράδυ στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012.


Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους – νοτιοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως ισχυρούς.

Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους ανέμους το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως μέτριους.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις από το απόγευμα και χαμηλές θερμοκρασίες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί
 http://meteo.gr/

 Το βίντεοαπό την Φλώρινα όπου χιονίζει