Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες και παγετό νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά που στα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός, περιμένουμε τα Χριστούγεννα.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -4 έως 12 στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 14 βαθμούς στο Βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 17 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια, αρκετό κρύο νωρίς το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τα Χριστούγεννα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια, πολύ κρύο νωρίς το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
 http://meteo.gr/