Συντρίμια και στάχτες αστερόσκονης ...από τον lifestyle μύθο στην Ελλάδα!

 Μετά τον Π Κωστόπουλο...τίτλοι τέλους για τον  Α Λυμπέρη !
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στις εκδόσεις «Λυμπέρη». Οι εργαζόμενοι μεταφέρουν σε κλίμα αναστάτωσης και αβεβαιότητας, τα πράγματα τους από το υπερπολυτελές μέγαρο των εκδόσεων Λυμπέρη, στο Κορωπί, σε νέα κτήρια στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου.

Σώζονται, σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, τέσσερα εβδομαδιαία περιοδικά, τα «Εγώ», «HELLO», «7 μέρες TV» και «Τηλεοντρόλ» και μεγάλο μέρος των εργαζομένων σ΄αυτά, μιας και πέρασαν στην ιδιοκτησία της νέας εταιρείας «Αlpha Editions». Η εκδοτική επιχείρηση δημιουργήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της από τον όμιλο Κοντομηνά, ενώ σε μικρό ποσοστό συμμετέχουν οι Αττικές Εκδόσεις και ο Θεοχάρης Φιλιπόππουλος. Λέγεται πως η συμμέτοχη του πρώτου είναι στα 95% της εταιρείας, ενώ του δεύτερου στα 5%.
  Το πολυτελές κτήριο στο Κορωπί, κλείνει τις πόρτες του και κατεβάζει τους διακόπτες, ενώ απολύθηκε όλο το τεχνικό προσωπικό. Οι εργαζόμενοι που μήνες τώρα, ανεβαίνουν έναν καθημερινό επαγγελματικό Γολγοθά, δεν έχουν καμία ενημέρωση για τα δεδουλευμένα τους, εδώ και πολύ καιρό.
http://newpost.gr/