Φωτογραφίες σοκ από δολοφονία πρώην δημάρχου στο Μεξικό από το καρτέλ των ναρκωτικών!

Η Μαρία Σάντος Γκοροστιέτα Σαλαζάρ (Maria Santos Gorrostieta Salazar) διετέλεσε δήμαρχος της πόλης Tiquicheο από το 2008 έως το 2011.

Μετά τις δύο άγριες επιθέσεις που δέχθηκε από το 2009, κατά τις οποίες έχασε τον σύζυγό της, δεν δίστασε να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες όπου επεδείκνυε τους μώλωπες και τις πληγές της, ενώ μίλησε ανοιχτά για τα ψυχολογικά της τραύματα αλλά εξέφρασε και τη θέλησή της να συνεχίσει τη δουλειά της.

 Η επονομαζόμενη «ηρωίδα του Μεξικό» απήχθη την προηγούμενη εβδομάδα. Της έστησαν ενέδρα στον δρόμο ενώ πήγαινε την κόρη της στο σχολείο.
Σύμφωνα με αναφορές, οι απαγωγείς την έσυραν από το αυτοκίνητό της, τη χτύπησαν και την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους ενώ η γυναίκα προσπαθούσε να αφήσει την κόρη της σ’ ένα βαν.
Το κορίτσι ούρλιαζε και φώναζε βλέποντας τη μητέρα της να βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων της. Οι αυτόπτες που παρακολούθησαν σαν κινηματογραφική σκηνή την απαγωγή ανέφεραν ότι αρχικά η πρώην δήμαρχος αντιστάθηκε αλλά στη συνέχεια ακολούθησε τους απαγωγείς της από φόβο μην βλάψουν την κόρη της.
Η σορός της βρέθηκε πέντε ημέρες αργότερα με σημάδια βασανισμού. Στα χέρια έφερε πληγές από χειροπέδες ενώ σε ολόκληρο το σώμα είχε υποστεί μαχαιριές και καψίματα
 http://www.radar.gr/