"Κρατική" επίθεση ..από ΗΠΑ στους υπολογιστές του Σαρκοζί !

Συμβαίνουν και αυτά τα πράγματα ...! Ρε τους μπαγάσες τους"Χάκερ" τι κάνουν ! Και να γιατί λένε τις ΗΠΑ παγκόσμιους χωροφύλακες !!!! Με ddos και script θα την πέσανε !Δείτε θέμα :
Το Γαλλικό περιοδικό L ‘Express ανέφερε ότι τον Μάιο, οι υπολογιστές στο γραφείο του τότε προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, μολύνθηκαν από τον Flame, το γνωστό κακόβουλο λογισμικό που ανέπτυξαν οι ΗΠΑ σε συνεργασία με το Ισραήλ για την συλλογή πληροφοριών σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Το περιοδικό αναφέρει ότι,
οι hackers όχι μόνο κατάφεραν να εισβάλουν στο σύστημα της Γαλλικής πολιτικής εξουσίας, αλλά ήταν σε θέση να ψάξουν και τους υπολογιστές των στενών συμβούλων του Νικολά Σαρκοζί.
Δεν ήταν βασικός στόχος των hackers ο Σαρκοζί, διότι όπως αναφέρει το άρθρο, ανακτήθηκαν μυστικά έγγραφα από τους υπολογιστές που παραβιάστηκαν, καθώς και στρατηγικά σχέδια. Τα θύματα της επίθεσης εξαπατήθηκαν μέσω Facebook και με τη μέθοδο της κοινωνικής μηχανικής (social engineering).
Οι hackers κατάφεραν να εξαπατήσουν κάποιον από την ομάδα που διαχειριζόταν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου, με τη χρήση ενός κακόβουλου συνδέσμου που υποτίθεται ότι οδηγούσε στη σελίδα Elysée. Από εκεί μπόρεσαν να αποσπάσουν το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης, καθώς και να μολύνουν το σύστημά του με το κακόβουλο λογισμικό. Πηγές αναφέρουν ότι η υπογραφή του κακόβουλου λογισμικο΄θ ταιριάζει με αυτή του worm “Flame”.
http://www.secnews.gr/