Εκπαιδευτική διεύθυνση διέταξε ΕΔΕ ...μετά από επιστολή στη Χρυσή Αυγή !

Καινούργιοι  παστίτσιοι φυτρώνουν στο Κράτος ... Δείτε θέμα:
Η καταγγελία των γονιών, η οποία έγινε όχι μόνο στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η οποία διέταξε ΕΔΕ αλλά και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούση, αναφέρει πως «η νηπιαγωγός κρέμασε στον τοίχο ζωγραφιές των παιδιών, που αποτύπωναν τόσο ελληνικές όσο και αλβανικές σημαίες».


Στην επιστολή τους, οι γονείς υποστηρίζουν πως σε νηπιαγωγείο του νησιού, «στην εορταστική εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου ήταν κρεμασμένες σημαίες της Ελλάδας και της Αλβανίας που είχαν ζωγραφίσει οι μαθητές (στο πλαίσιο πρόσφατης εργασίας για τη διαπολιτισμική αγωγή σε παιδιά Ελλήνων και Αλβανών εργατών που συνυπάρχουν στο νηπιαγωγείο)».
Μετά τις καταγγελίες, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διέταξε ΕΔΕ και η νηπιαγωγός μετακινήθηκε σε κοντινό σχολείο της περιοχής.

Σήμερα η Χρυσή Αυγή επανήλθε με ανακοίνωσή της όπου επισυνάπτει και φωτογραφία από την τάξη.

«Είναι θλιβερό εκπαιδευτικοί να αναρτούν ιταλικές και αλβανικές σημαίες σε νηπιαγωγείο, την ημέρα που η Ελλάς εορτάζει το "ΟΧΙ" και τη νίκη ενάντια σε Ιταλούς και Αλβανούς. Τέτοιου είδους ανιστόρητη και ανθελληνική προπαγάνδα σε Ελληνόπουλα πέντε ετών είναι καταδικαστέα από όλους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.