Στην Εισαγγελία το βίντεο με τις απειλές Κασιδιάρη σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Στα χέρια των αρμοδίων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης να απευθύνεται με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, όπου και πραγματοποιούσαν περιοδεία βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την ίδια ώρα είχαν οργανωθεί αντισυγκεντρώσεις από μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.
Η αστυνομία, με σκοπό την αποφυγή επεισοδίων, είχε στήσει οδοφράγματα, αποκλείοντας το ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιείτο εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και ελέγχοντας όσους ζητούσαν να εισέλθουν.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο της Αστυνομίας με οπαδούς τους, με τον Ηλία Κασιδιάρη να βγαίνει εκτός εαυτού από τα μέτρα που είχαν ληφθεί, κάνοντας λόγο ακόμα και για παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των αρχών.
"Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις. Θα μηνύσω και τους δύο σας για παράβαση καθήκοντος", ακούγεται να αναφέρει σε έντονο τόνο σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
"Βλέπουμε απέναντί μας παρακρατικούς με κουκούλες, κράνη. Έχουν προκαλέσει φθορές σε καταστήματα και οχήματα.
 http://news247.gr/