Εισαγγελική εντολή για σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής

Eντολή να επισπευστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που κατονομάστηκαν από το ΚΚΕ ότι επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Η εισαγγελία, με αυτεπάγγελτη παρέμβασή της, ζητεί από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά, που χειρίζεται την υπόθεση, να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες της επίθεσης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

«Η ομάδα των φασιστοειδών, με επικεφαλής γνωστά στελέχη μπράβους της Χρυσής Αυγής Διχταπανίδη και Παναγιωτίδη, αρχικά με βρισιές και απειλές επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να διώξουν τα μέλη της ΚΝΕ. Όταν διαπίστωσαν ότι η τρομοκρατία δεν είχε αποτέλεσμα επιτέθηκαν με γροθιές και ρόπαλα»
είχε αναφέρει μετά το περιστατικό το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δήμαρχος καταγγέλλει υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό


Ο δήμαρχος Ερυμάνθου στην Αχαΐα, Θάνος Καρπής, καταγγέλλει υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βασιλικού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παρεμβαίνοντας σε διένεξη μεταξύ κατοίκων του χωριού Βασιλικό για κτηματικές διαφορές επιτέθηκε στον πρόεδρο της κοινότητας και τον ξυλοκόπησε.

Το συμβάν έληξε με την επέμβαση της Αστυνομίας, το μέλος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
 http://www.tovima.gr/