Νεφώσεις και αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα

Νεφώσεις και αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες βροχές σε περιοχές της Ανατολικής, Κεντρικής και κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012. Τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές ομίχλες.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι τοπικά στο Θρακικό και στη Θάλασσα των Κυθήρων σε θυελλώδεις. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση κατά τόπους σε ισχυρούς και στην έξοδο του Πατραϊκού σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, και στα ανατολικά τμήματα του Σαρωνικού και στο Νότιου Ευβοϊκού σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής το βράδυ και περιορισμένη τοπικά ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
 http://meteo.gr/