Ενα νέο social media απειλεί το twitter ...και υπόσχεται ακόμα και λεφτά στους χρήστες του

Οχι δεν πρόκειται να συλληφθούν οι ιδιοκτήτες του ως "ηλεκτρονικοί εγκληματίες" (για να κάνει ρεπορτάζ και η Τατιάνα, και να σταυροκοπιέται ο Καμπουράκης για την ευρηματηκότητα των "cyber παραμυθάδων")  και ως μέλη διεθνούς κυκλώματος πορνογραφίας ..με ροπή στο παστίτσιο ! Γιατί απλά δεν επενδύουν στην Ελλάδα Δείτε θέμα :

Μια νέα κοινωνική πλατφόρμα που θυμίζει αρκετά το Twitter έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στο διαδίκτυο και όσο περνάει ο καιρός, προσελκύει όλο και περισσότερους χρήστες, προσφέροντας αρκετά επιπλέον χαρακτηριστικά.

Το Pheed ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2012 στην Καλιφόρνια και δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να μοιράζονται με τους υπόλοιπους χρήστες κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο.

Εκτός από αυτά όμως, προσφέρει ακόμα αρκετά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα δημοσίευσης φωνητικών σημειώσεων, αρχείων ήχου καθώς και ζωντανής μετάδοσης μέσω ήχου και εικόνας.

Μια ακόμα σημαντικά διαφορά του Pheed από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα είναι πως οι χρήστες του μπορούν, αν θέλουν, να κερδίζουν χρήματα από το προφίλ τους.

Αυτό μπορούν να το πετύχουν είτε εφαρμόζοντας μια μηναία συνδρομή για τους επισκέπτες τους, από 1,99 έως 34,99 δολάρια το μήνα, είτε δημοσιεύοντας ένα ζωντανό γεγονός με μορφή pay-per-view, όπου οι υπόλοιποι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν κάποιο ποσό για να το παρακολουθήσουν.
 http://www.newsbeast.gr