Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Mούφα" και "παραλλαγή" ...η λίστα Λαγκάρντ που κυκλοφορεί!!

Από τα πρώτα στοιχεία και ονομάτων ....δεν φαίνεται να είναι η πραγματική λίστα Λαγκάρντ που κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει και που υπάρχει, αφού "χάθηκε" όταν δόθηκε από την πηγή στους τότε κυβερνητικούς ιθύνοντες ...για να καταλήξει σε στικάκι στο συρτάρι του Βενιζέλου.

Η συγκεκριμένη που δημοσιεύει και ορθά, αφού την είχε, το HOTDOC , δείχνει περισσότερο εταιρικούς και προσωπικούς λογαριασμούς ανθρώπων με μπίζνες  και δύσκολα μπορεί θεωρηθεί η πραγματική ...η οποία δεν θα βρεθεί ποτέ κατά την εκτίμησή μας.
Πάντως από τα "λαβράκια" της λίστας φαίνεται οτι οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες μέρες που περιέγραφαν και ζωγράφιζαν πρόσωπα πολιτικά , δημοσιογραφικά και επιχειρηματικά βασίζονταν πάνω σε αυτή την λίστα !
Μάλιστα είναι είναι και αυτή που λένε οτι έδωσε ο Βενιζέλος ...το χάσαμε το χρήμα πατριώτες !
Και ένα ακόμα θορυβώδες σκάνδαλο θα πάει "άπατο".! Οπως η Ζιμενς , το Βατοπέδι κλπ
Πάντως μέχρι στιγμής έχουν μιλήσει δύο πρόσωπα που είναι σε αυτή . Οι δημοσιογράφοι Π Λάμψιας και ο Γ. Τράγκας. Ο πρώτος φέρεται να δηλώνει στο zougla.gr  οτι δεν είχε χρήματα σε καμία Ελβετική τράπεζα παρά ένα λογαριασμό που άνοιξε το 2011 στηHSBC  της Γλυφάδας  για τα παιδιά του  που σπουδάζουν στην Αγγλία. Ο δε Τράγκας μέσα από το KONTRA TV είπε οτι είναι καταθέσεις που είχε από το 2001 στην συγκεκριμένη τράπεζα.
Μάλιστα απ ότι φαίνεται από τα ονόματα υπάρχουν και πολλοί οικογενειακοί λογαριασμοί ( άτομα με το ίδιο επώνυμο)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…