"Mούφα" και "παραλλαγή" ...η λίστα Λαγκάρντ που κυκλοφορεί!!

Από τα πρώτα στοιχεία και ονομάτων ....δεν φαίνεται να είναι η πραγματική λίστα Λαγκάρντ που κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει και που υπάρχει, αφού "χάθηκε" όταν δόθηκε από την πηγή στους τότε κυβερνητικούς ιθύνοντες ...για να καταλήξει σε στικάκι στο συρτάρι του Βενιζέλου.

Η συγκεκριμένη που δημοσιεύει και ορθά, αφού την είχε, το HOTDOC , δείχνει περισσότερο εταιρικούς και προσωπικούς λογαριασμούς ανθρώπων με μπίζνες  και δύσκολα μπορεί θεωρηθεί η πραγματική ...η οποία δεν θα βρεθεί ποτέ κατά την εκτίμησή μας.
Πάντως από τα "λαβράκια" της λίστας φαίνεται οτι οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες μέρες που περιέγραφαν και ζωγράφιζαν πρόσωπα πολιτικά , δημοσιογραφικά και επιχειρηματικά βασίζονταν πάνω σε αυτή την λίστα !
Μάλιστα είναι είναι και αυτή που λένε οτι έδωσε ο Βενιζέλος ...το χάσαμε το χρήμα πατριώτες !
Και ένα ακόμα θορυβώδες σκάνδαλο θα πάει "άπατο".! Οπως η Ζιμενς , το Βατοπέδι κλπ
Πάντως μέχρι στιγμής έχουν μιλήσει δύο πρόσωπα που είναι σε αυτή . Οι δημοσιογράφοι Π Λάμψιας και ο Γ. Τράγκας. Ο πρώτος φέρεται να δηλώνει στο zougla.gr  οτι δεν είχε χρήματα σε καμία Ελβετική τράπεζα παρά ένα λογαριασμό που άνοιξε το 2011 στηHSBC  της Γλυφάδας  για τα παιδιά του  που σπουδάζουν στην Αγγλία. Ο δε Τράγκας μέσα από το KONTRA TV είπε οτι είναι καταθέσεις που είχε από το 2001 στην συγκεκριμένη τράπεζα.
Μάλιστα απ ότι φαίνεται από τα ονόματα υπάρχουν και πολλοί οικογενειακοί λογαριασμοί ( άτομα με το ίδιο επώνυμο)