H κρίση κλείνει τα μπουζούκια...

Τα κέντρα που κάποτε γέμιζαν ακόμη και τις καθημερινές και με το ζόρι έμεναν κλειστά μόνο τις Δευτέρες, τώρα έχουν περιορίσει τις ημέρες λειτουργίας στην Παρασκευή και το Σάββατο.
Ελάχιστοι είναι οι επιχειρηματίες που τολμούν να ανοίξουν για τρίτη ή τέταρτη ημέρα μέσα στην εβδομάδα. Κυρίως πρόκειται για σχήματα που απευθύνονται σε νεότερο κοινό, το οποίο μπορεί να μην έχει πολλά χρήματα (ποιος έχει, άλλωστε;) αλλά έχει μεγαλύτερη ευχέρεια από πλευράς χρόνου.

Όπως αναφέρεται σε αφιέρωμα του «Τύπου της Κυριακής», οι τιμές έχουν επίσης πέσει, αν και όχι τόσο όσο θα περίμενε ή θα επιθυμούσε το κοινό. Το ποτό στο μπαρ μιας σκηνής κυμαίνεται από 10-15 ευρώ, το μπουκάλι ουίσκι από 120-180 ευρώ και το μπουκάλι κρασί από 70-80 ευρώ.

Όσο για τα σχήματα που αναμένεται να μαζέψουν τον περισσότερο κόσμο, αυτά είναι το πολυαναμενόμενο ντουέτο Ρέμου-Ρόκκου, παρόλο που η πρεμιέρα τους μετατέθηκε, η Άννα Βίσση στο Lav, το σχήμα Θεοδωρίδου-Παπαρίζου στον «Βοτανικό», ο πάντα δημοφιλής Σάκης Ρουβάς με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλισσες στο Διογένης Studio και η Δέσποινα Βανδή με τον Αντύπα σε λαϊκό πρόγραμμα στο Posidonio.

http://www.newsbeast.gr/