Εκοψαν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ! Αναλαμβάνει ο Γαλάτης !

Κομματική επέλαση στην ΕΡΤ και άγριες καρατομήσει . Εντάξει δεν ήταν οτι το καλύτερο ! Και πολλά γιουσουφάκια εργατοπατέρων πράσινων και μη είχαν εκεί..  Αλλά τώρα να κόβουν δύο δημοσιογράφους που κάνουν  απλά  την δουλειά τους...σωστά, είναι πέρα κάθε λογικής και δείχνει σε τι κράτος ζούμε ...και γίνεται του βολεμένου το κάγκελο. Αντε να ανεβάσει ο Λιάτσος το Γαλάτη στην ΝΕΤ να έχουμε και να γελάμε ! Δείτε θέμα:


Με απόφαση του γενικού διευθυντή ειδήσεων Αιμίλιου Λιάτσου κόβονται «μέχρι νεωτέρας» από την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη.

Αιτία, στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν με την παρουσίαση δημοσιεύματος της «Αυγής» για την υπόθεση βασανισμών στην Ασφάλεια Αθηνών, θέμα που πρώτος φιλοξένησε ο Guardian.

Μεταξύ των σχολίων, από τον Κ. Αρβανίτη ειπώθηκε ότι οφείλει να παραιτηθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου χαρακτηρίζει την απόφαση αυτή «πράξη ωμής λογοκρισίας και πολιτικής δίωξης» και καλεί τη διοίκηση της ΕΡΤ να την ανακαλέσει.