Μούφα ο "καθηγητής" του Χάρβαρντ ΓΑΠ! Σε σεμινάρια προγράμματος του Ιδρύματος Κόκκαλη συμμετέχει!!!

 http://www.aegeantimes.gr/
Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έχει εκτός από το Ινστιτούτο Μελέτης για προχωρημένους, το Radcliffe άλλα δώδεκα ιδρύματα-σχολεία.

Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ χρηματοδοτείται από ευεργέτες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων γενναιόδωρων αποφοίτων, καθώς και μέσω των διδάκτρων.



Το πανεπιστήμιο έχει τις ακόλουθες σχολές :

1. Harvard Business School
2. Division of Continuing Education
3. Faculty of Arts & Sciences
4. Graduate School of Design
5. Harvard Graduate School of Education
6. Harvard Kennedy School
7. Harvard Law School
8. Harvard School of Public Health
9. Harvard College
10. Harvard School of Dental Medicine
11. Harvard Divinity School
12. School of Engineering and Applied Sciences
13. Graduate School of Arts & Sciences
14. Harvard Medical School



Ένα από αυτά τα σχολεία είναι το Harvard Kennedy School (John F. Kennedy School of Government), το οποίο διαθέτει 15 κέντρα και 60 προγράμματα.


Και ένα από τα 60 προγράμματα είναι το «πρόγραμμα Κόκκαλη»!!!

Το πρόγραμμα του πασίγνωστου Ελληνα επιχειρηματία, ιδρύθηκε στο Harvard Kennedy School το 1997 και χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κ. Κόκκαλη.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη για να εκπαιδεύσει, να εξασκήσει, και να συνδέσει τους παρόντες και μελλοντικούς ηγέτες στο να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά το κοινό καλό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή του, έχει υποστηρίξει πάνω από 500 φοιτητές, οι οποίοι εκπροσωπούν 15 χώρες-στο βαθμό «School master`s degree» και σε εκτελεστικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να χρησιμεύσει ως μια ζωντανή πνευματική σχέση μεταξύ του Χάρβαρντ και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη, παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τα βασικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής της περιοχής (προφανώς συμπεριλαμβάνεται και Ελλάδα) η οποία, πρέπει να μελετηθεί και να συζητηθεί στο Χάρβαρντ.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη διοργανώνει εκδηλώσεις με προσκεκλημένους ομιλητές. Προηγούμενοι ομιλητές σε τέτοιες εκδηλώσεις υπήρξαν πολλοί! Από τον Πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνοφ ως τον Κομισάριο Ολι Ρεν κι έν σωρό άλλους!!

 Με τα στοιχεία που σας παραθέτουμε σήμερα, γίνεται αντιληπτό, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια πρόσκληση του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ στον ΓΑΠ να διδάξει στους φοιτητές του, μαθήματα στα οποία θα βαθμολογηθούν και θα αξιολογηθούν!

Δεν πρόκειται για διδασκαλία ενός καθηγητή σε φοιτητές αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ μακριά από αυτό που υποστηρίζουν τα κεντρικά ΜΜΕ εδώ και εβδομάδες τώρα, υποβάλλοντας τον Ελληνα και την Ελληνίδα σε μια διαρκή πλύση εγκεφάλου, που όμοιά της δεν έχει καταγραφεί πουθενά!!!

Μια απλή διάλεξη, που διοργανώθηκε απλά από ένα εποπτευόμενο από το Χάρβαρντ ίδρυμα, βαφτίστηκε ως μάθημα Πανεπιστημίου!

Μια διάλεξη σε ένα σεμινάριο με χορηγό κάποιο ίδρυμα, το παρουσίασαν ως πρόσκληση του Χάρβαρντ στον ΓΑΠ!

Κάποιοι μάλιστα το προχώρησαν ακόμη παραπάνω εδώ στην Ελλάδα μια το παρουσίασαν ώς “πρόσκληση” του Πανεπιστημίου Harvard σε έναν “επισκέπτη καθηγητή”, ο οποίος είναι ένας από τους … 100 μεγαλύτερους «στοχαστές» της Ανθρωπότητας (!!!).

Είναι προφανές ότι αυτό που παρουσίασαν εδώ στην Ελλάδα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, και η ομογένεια στις ΗΠΑ που γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, γελά με όσα μεταδίδουν τα … «έγκυρα» ΜΜΕ στην Ελλάδα για τον ΓΑΠ και τους κηπουρούς του!


Η αλήθεια είναι ότι ο ΓΑΠ διαισθανόμενος την δεινή θέση στην οποίαν έχει περιέλθει προσπαθεί αξιοποιώντας κάθε του γνωριμία όπως ο κ. Richard Parker και κάθε “ρουσφέτι” του για να ανακάμψει πρώτα επικοινωνιακά και κατόπιν πολιτικά.