Ο Πάγκαλος διόρισε στη Βουλή τον επιμελητή του "mazi-ta-fagame"


Παρά το σάλο με τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή, έρχεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος να δώσει συνέχεια στο όλο ζήτημα.
Όπως αποκάλυψε το EXTRA σε εκπομπή του, ο κ. Πάγκαλος κάνοντας χρήση του νόμιμου δικαιώματός του ως πρώην αντιπρόεδρος διόρισε ως μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο που του παρέχεται στην Βουλή τον επιμελητή του ηλεκτρονικού βιβλίου του "Μαζί τα φάγαμε".
Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπ΄ αριθμό 438 ΦΕΚ, της 17 Σεπτεμβρίου: "διορίζεται στο Γραφείο του πρώην Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Κυβερνήσεως Θεόδωρου Πάγκαλου, μετά την κατά το νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου… ο Μ.Ψ. του Σ."
Μάλιστα, στο ίδιο ΦΕΚ καταχωρήθηκε και ο διορισμός του κ. Νίκου Παππά στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αλλά και του  Π. Λινάρδου ως μετακλητό υπάλληλο για συμπλήρωση κενής θέσης από τον κ. Δραγασάκη.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς είναι στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.
Οι διορισμοί αναγράφονται στο υπ΄ αριθμό 438 ΦΕΚ, της 17 Σεπτεμβρίου και φέρουν την υπογραφή του κ. Ευ. Μεϊμαράκη, προτού αναστείλει τις αρμοδιότητές του.