Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το δίκτυο Πρωτοβουλιών "Χωρίς Μεσάζοντες" ξεκίνησε στην Κατερίνη !!!

Ένα πραγματικό μάθημα δημοκρατίας, αλληλεγγύης και υγιούς καταναλωτισμού με εκατοντάδες πρωτοπόρους από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβουλιών, συνεταιρισμών και υγιών παραγωγών) παρακολουθήσαμε την Κυριακή στην Κατερίνη. Διοργανωτής και οικοδεσπότης η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας που με την άψογη και επιτυχή εκδήλωση επιβεβαίωσε το ρόλο του μπροστάρη του κινήματος χωρίς μεσάζοντες (που η ίδια είχε ξεκινήσει πριν ένα χρόνο).
Μετά από πολλές εθελοντικές δράσεις που αναγνωρίστηκαν από τους πολίτες της Κατερίνης, τα παιδιά της Πρωτοβουλίας αυτής δεν αρκέστηκαν στην συνέχιση του καλού αγώνα και των αναγνωρισμένων και παραδεκτών από όλους αποτελεσμάτων τους αλλά θέλησαν να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα, όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο εκ των εμπνευστών του εγχειρήματος κ. Ηλίας Τσολακίδης, ώστε μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησαν σε άλλες πρωτοβουλίες δημιουργώντας ένα πανελλαδικό πλέον Δίκτυο πρωτοβουλιών "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ". Ήταν όντως τυχεροί όσοι μπόρεσαν και συμμετείχαν σ' αυτή την ιστορική - πιστεύουμε - συνάντηση που μπορεί να αποδειχθεί ως η απαρχή του πανελλαδικού δικτύου που θα κάνει την σοβαρότερη τιμή ελέγχου των τιμών και του χτυπήματος των καρτέλ, μιας και το κράτος μας έχει πείσει πως και σ' αυτόν τον κρίσιμο τομέα - που έχει πλέον να κάνει με την επιβίωση των πολιτών του - είναι ανύπαρκτο. Εμπεριστατωμένες και σοβαρές οι κύριες εισηγήσεις στη συνδιάσκεψη των πρωτοβουλιών των κκ Σιανίδη και Τσολακίδη, αλλά και ελπιδοφόρες οι τοποθετήσεις από εκπροσώπους πρωτοβουλιών από όλη την χώρα (από Κρήτη έως Κομοτηνή και από Πάτρα έως Φλώρινα). Η υπογραφή ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ με στόχο την ανάπτυξη του κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες παρέπεμπε και διέσυρε τα μνημόνια που υπογράφουν οι οσφυοκάμπτες (στους ξένους τοκογλύφους) κυβερνήτες της τρικομματικής οπερέττας. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρα θα πρέπει να εκτιμηθούν τόσο η διάθεση προϊόντων με την δική μας ετικέτα "Χωρίς Μεσάζοντες" που ξεκίνησε ήδη στο αλεύρι και στην φακή, όσο και η ανταλλαγή προϊόντων μεταξύ πόλεων ώστε να υπάρξει επιπλέον μείωση του κόστους μεταφορικών αφού με τα ίδια φορτηγά θα μεταφέρονται αγαθά από την μία πόλη στην άλλη και αντίστροφα. Πχ η Καλαμάτα μπορεί να στείλει πορτοκάλια ή λάδι στην Κατερίνη και το ίδιο φορτηγό στην επιστροφή να μεταφέρει ακτινίδια από την Κατερίνη στην Καλαμάτα. Η άτυχη παρένθεση που σημειώθηκε κατά την απογευματινή συνεδρίαση, όπου ουσιαστικά υπήρξε μια ανοιχτή διαπραγμάτευση μεταξύ πρωτοβουλιών και πατατοπαραγωγών σχετικά με τη φετινή τιμή της πατάτας μπορεί να ήταν εκτός προγράμματος αλλά προετοίμασε για το τι θα γίνει μετέπειτα αλλά και έδωσε την ευκαιρία να ανταλλαχτούν απόψεις - με καλές προθέσεις - και από τις δύο πλευρές.
http://activistika.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…