Οδοστρωτήρας πέρασε πάνω από διαδηλωτή στην Κίνα ! Εικόνες σοκ



Οι εικόνες μπορεί να σας σοκάρουν ! Μην τις δείτε αν έχετε πρόβλημα 
Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με έναν διαμαρτυρόμενο χωρικό στη Κίνα ο οποίος συνθλίφτηκε από οδοστρωτήρα.
Σύμφωνα με την Daily mail, ο άτυχος διαδηλωτής ήθελε να εμποδίσει την πορεία του μηχανήματος και έτσι ξάπλωσε στο δρόμο!
Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, η πράξη του δεν φάνηκε να συγκίνησε τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος τον έλιωσε χωρίς δισταγμό μετά από εντολή του αντιδημάρχου του χωριού Τσανγκσά της επαρχίας Χουνάν!
Η κυβέρνηση αποφάσισε να αξιοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς το εν λόγω χωριό,  ζητώντας από τους κατοίκους να μετεγκασταθούν.
Μετά το θάνατο του αγρότη στο χώρο των κατασκευαστικών εργασιών έσπευσαν σχεδόν 600 αγανακτισμένοι άνθρωποι. Για να αποτρέψει μαζικές κινητοποιήσεις το Πεκίνο έστειλε στο χωριό ισχυρή δύναμη αστυνομικών που ξυλοκόπησε τους διαδηλωτές.
Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων του χωριού, οι τοπικές αρχές επιχείρησαν να συγκαλύψουν το περιστατικό, στέλνοντας ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας για να αντιμετωπίσουν το πλήθος και να κρύψουν τη σορό. Μάλιστα, προσέφεραν και χρήματα στην οικογένεια του άτυχου άνδρα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει το περιστατικό.