Kατά λάθος... γυμνόστηθη στο Τwitter

Aς το πούμε ατύχημα ...ή είναι εντέλως άσχετη ή δικαιολογίες για να γίνει θέμα :

26χρονη ηθοποιός Άλισον Πιλ (Alison Pill) θέλησε να στείλει μέσω twitter μια γυμνόστηθη φωτογραφία στον αρραβωνιαστικό της. Αντί όμως να φθάσει στον αποδέκτη της, αναρτήθηκε σε δημόσια θέα στο twitter και στους 16.000 διαδικτυακούς φίλους της που την ακολουθούν.

Η ηθοποιός κατάλαβε σχεδόν αμέσως το λάθος της και ζήτησε συγνώμη. Ενώ ο αρραβωνιαστικός της βγήκε αμέσως και την υπεραπίστηκε. Πάντως, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας από τους 16.000 folllowers της «Ειλικρινά, δεν μας πειράζει».
«Ναι, αυτό με την φωτογραφία όντως συνέβη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το delete έγινε tweet. Νομίζω ότι τα προβλήματα που έχω με την τεχνολογία μόλις απέκτησαν νέα διάσταση». Αυτό έγραψε η Άλισον Πιλ, πρωταγωνίστρια του άκρως επιτυχημένου Newsroom του Άαρον Σόρκιν, αμέσως μετά τη δημοσίευση της αποκαλυπτικής φωτογραφίας.
Ωστόσο, αρκετοί από τους απόδεκτες βγήκαν και σχολίασαν πως το γεγονός ότι φοράει μόνο γυαλιά οράσεως κάνει την εικόνα ακόμη πιο σέξι. Ο αρραβωνιαστικός της (επίσης ηθοποιός) Τζέι Μπάρουσελ τουίταρε αμέσως μετά «Το κορίτσι μου είναι μια αξιολάτρευτη χαζούλα. Και τα smart phones κάποια στιγμή θα στην κάνουν έτσι και αλλιώς. Είμαι απλά χαρούμενος που δεν συνέβη πρώτα σε μένα».