26.000 ευρώ για 5 εκπροσώπους (υπαλλήλους λέει η ΓΣΕΕ) της ΓΣΕΕ στην Γενεύη !

Μια αποκάλυψη  από το makeleio.gr ...με έγγραφα όπου τα έξοδα παραμονής αντιπροσωπείας (υπαλλήλων υποστηρίζει ανακοίνωση  της ΓΣΕΕ ) από  15 -19 ημέρες στην Γενεύη  στοίχισε στην Εργατική Εστία 26.000 ευρώ !  Το φετινό καλοκαίρι  Η ημερήσια αποζημίωση είναι 75 ευρώ ! Το ξενοδοχείο είναι κάπου 3,330 ευρώ ! Για το  15νθήμερο !  

Βέβαια, αν όπως λέει η ΓΣΕΕ  είναι υπάλληλοι ξενόγλωσσοι (υπάρχει μεταξύ τους δικηγόρος  και πρώην συνδικαλίστρια συνταξιούχος ???)  εκεί πάνε και μερικές δεκάδες συνδικαλιστές , παλιότερα πήγαινε και πρώην υπουργός ( ως δημοσιογράφος περιοδικού που εξέδιδε το συνδικάτο που ήταν ) ! Αυτοί, πόσο στοιχίζουν στην Εργατική Εστία !  Λέει η ΓΣΕΕ δικά μας λεφτά είναι των εργατών. Στην ΓΣΕΕ έχουν μείνει περί τους 300.000 άντε 400.000 συνδικαλισμένοι ! Που κάποιοι δεν πληρώνουν, αφού είναι ΔΕΚΟ, ούτε εισφορές υπέρ Εργατικής Εστίας ! Τα άλλα 2.000.000 (σχήμα λόγου τώρα τα 2.000.000 αφού το 1.000.000 είναι άνεργοι )  γιατί να πληρώνουν τα ταξίδια ! Και τι χρειάζονται οι πολυπληθείς αντιπροσωπείες  ! Δεν υπάρχει κανένας αγγλόφωνος συνδικαλιστής !   Kαι μην νομίζετε  οτι κάνουν κάτι το φοβερό ... Ακούνε ...Και στο τέλος ψηφίζουν ... ( Δηλαδή 15 μέρες αναψυχής για μια ψήφο )Μιλάμε για κανονικό Πολυεθνικό πανηγύρι ...η συγκεκριμένη βαρυσήμαντη Συνδιάσκεψη
Και τι είναι το Διεθνές Γραφείο Εργασίας ...Ενας γραφειοκρατικός οργανισμός ...εκδόσεων συστάσεων , συμβάσεων κλπ που έχουν γραμμένες ξέρετε που οι κυβερνήσεις κλπ ! Γιατί αν ίσχυαν ...και εφαρμόζονταν δεν θα είχε γίνει εδώ αυτό το εργασιακό Μακελειό ...από τις εδώ μνημονιακές κυβερνήσεις και τις εντολές της τρόικας
Και πως γίνεται να γεμίζει καθε χρόνο με Ελληνες συνδικαλιστές , και υπαλλήλους ειδικών γνώσεων   η συγκεκριμένη συνδιάσκεψη !
Υ.Γ Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να υπάρχει συνδικαλιστικό κίνημα πραγματικό , ταξικό , δυναμικό, που να παρεμβαίνει στους χώρους δουλειάς και εκεί που το έχουν ανάγκη οι εργάτες , οι υπάλληλοι οι άνεργοι ! Και βέβαια να έχει πόρους ...για δράση πραγματική και οχι για χάντρες και καθρεπτάκια , βολεμένων , ημετέρων και χρυσοπληρωμένων !