Mούφα η δήθεν είδηση για τον ΓΑΠ που δεν πλήρωσε εισητήριο και παραιτήθηκε ο Καπετάνιος!

Εμείς οσμιζόμαστε από την πρώτη στιγμή τις μούφες... Γιατί τα ποστ και το ρεπορτάζ που έδινε το θέμα ήταν αμφιλεγόμενα, μπερδεμένα . Κάποια έλεγαν για εισιτήριο που δεν πληρώθηκε και το δελφίνι που τον άφησε τον ΓΑΠ στο λιμάνι
. Αλλά για τον καπετάνιο που έκανε αντίσταση στο να έχει επιβάτη τον Γιώργο και άλλα . Εντάξει αν ο καπετάνιος πιστεύει οτι έτσι κάνει αντίσταση με γειά του και χαρά του. Αλλά το να θέλει να γίνει διαδικτυακός ήρωας ...η να τον παίξουν σε κανένα κανάλι λάθος ! Πρέπει πλέον να στατήσουν τις λαμογιο(ποστιές)...κάποιοι .  Εμείς δεν το πάμε τον ΓΑΠ για πολιτικές του πράξεις και θέσεις ...Αλλά δεν θα γίνουμε ποτέ ιμάντες ...λογικής μπούγιου και κραυγών στο διαδίκτυο.   Δείτε ανακοίνωση του ΓΑΠ
Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρώην Πρωθυπουργού

«Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, η σύζυγός του και ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας, πράγματι μετακινήθηκαν με "δελφίνι" της γραμμής στο Αιγαίο. Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου.
Κατά την διάρκεια της προσέγγισής του στο πλοίο, του ταξιδιού αλλά και της αποχώρησής του από αυτό, δεν υπήρξε οποιοδήποτε γεγονός στο οποίο να συμμετείχε ή να υπέπεσε στην αντίληψή του και να αφορά τον ίδιο, την οικογένειά του ή το μέλος της ασφάλειάς του.
Οι προσωπικές μαρτυρίες του καπετάνιου του πλοίου σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αναληθείς ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ουδεμία σχέση έχουν με τον Γιώργο Παπανδρέου».