Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Eλ Ντοράντο" η κατασκευή site στην Περιφέρεια Αττικής !

Ναι δεν κάνετε λάθος στην Ελλάδα  του ηλεκτρονικού σκοταδισμού, των χωροφυλακίστικων διαδόσεων και κατασκευών κατά του διαδικτύου και της ηλεκτρονικής ανάπτυξης , στην Ελλάδα που το παρακράτος προσπαθεί να καταστρέψει site  ( χρησιμοποιώντας διάφορους ποντικούς..που πήγαν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί με τα λεφτά του φορολογούμενου , και τον εξοπλισμό του κράτους)  ενα site τουριστικής προβολής θα στοιχίσει 1,3 εκατομμύρια Ευρώ! Το χρήμα είναι από το ΕΣΠΑ! Δηλαδή παλιά τους τέχνη κόσκινο ! Δείτε θέμα:

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αντίληψη των οικονομικών μεγεθών στον χώρο των νέων τεχνολογιών, που ξεπερνά τα στενά όρια της Αυτοδιοίκησης, αν όχι της χώρας, φαίνεται ότι επικρατεί στην Περιφέρεια Αττικής, αφού ο περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός διαθέτει -όσο απίστευτο κι αν ακούγεται- το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει απλώς μία ιστοσελίδα τουριστικής προβολής!
Η συγκεκριμένη Περιφέρεια, σε καιρούς φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, με τη διαχείριση και του τελευταίου ευρώ να μετράει, μοιάζει να κινείται σε εντελώς διαφορετική οικονομική κατεύθυνση, μια και όπως αποδεικνύεται δεν φείδεται χρημάτων δίνοντας 500.000 ευρώ μόνο και μόνο για να ανοίξει μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα ποσά αυτά αποτελούν μέρος των 8,5 εκατ. ευρώ του έργου «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής 2010-2015» που εγκρίθηκε στις 24 Ιουλίου 2012 κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μέσα σε θύελλα αντιδράσεων αλλά και καταγγελιών από συμπολίτευση και αντιπολίτευση.
Το πρόγραμμα αυτό είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και η υλοποίησή του έχει ως στόχο να προβάλει επαρκώς την Περιφέρεια Αττικής, εξασφαλίζοντας τα αντίστοιχα τουριστικά οφέλη σε δυναμικές αγορές του εξωτερικού. Αν και η τουριστική πολιτική πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε εθνικό και όχι μόνο επίπεδο, η κοστολόγηση των δράσεων του έργου των 8.538.842,97 ευρώ προκαλεί σειρά ερωτημάτων. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Ολοκληρωμένο Περιφερειακό Επιχειρησιακό και Επικοινωνιακό Σχέδιο που δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, ο σχεδιασμός του διαδικτυακού τόπου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας θα στοιχίσει ούτε λίγο ούτε πολύ 663.090 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ή αλλιώς 815.600 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντα φόρου.
Το ποσό αυτό βέβαια δεν αφορά στη δαπάνη κατασκευής της ιστοσελίδας, η οποία έχει κοστολογηθεί να ανέλθει στο ποσό των 390.500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ή 480.315 ευρώ με ΦΠΑ. Συνολικά, δηλαδή, η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής θα στοιχίσει 1,3 εκατ. ευρώ, χρήματα που προέρχονται από κοινοτικούς πόρους, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στο ποσό αυτό το κόστος κάποιων συγκεκριμένων εφαρμογών, οι οποίες θα πληρωθούν επιπλέον έναντι 349.712 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
 http://gr.news.yahoo.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…