Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σκάνδαλο στην ΕΛ.ΑΣ.: Ο αρχηγός, ο αλγόριθμος, η Επιτροπή και οι αποστρατεύσεις...‏

 http://petraskandalou.blogspot.gr/
Μεγαλεπήβολο έργο της ΕΛ.ΑΣ. δημοπρατήθηκε τον Ιούνιο του 2011 με προϋπολογισμό 9 εκ. ευρώ. Φορέας του έργου είναι η Κοινωνία της Πλληροφορίας. Αντικείμενο είναι το εθνικό δακτυλοσκοπικό σύστημα της ΔΕΕ. Συγκροτήθηκε πενταμελής επιτροπή αξιολόγησης προσφορών. Πρόεδρος της "επώνυμο" πρόσωπο.
Κατατέθηκαν προσφορές από τέσσερις αναδόχους. Το 70% των κριτηρίων επιλογής αποτελεί η τεχνική αξιολόγηση και μόλις 30% η οικονομική. Από το 70% της τεχνικής αξιολόγησης το 40% θα προερχόταν από τεστ δοκιμών σε ήδη εγκαταστημένα συστήματα στον κόσμο από τις υποψήφιες εταιρείες. Στην επίδειξη των τεστ παρέστησαν τα μέλη της επιτροπής και δυο εμπειρογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ. Ουσιαστικά από τα τεστ δοκιμών θα είχε συντριπτικό πλεονέκτημα ο ανάδοχος θα είχε τα καλύτερα αποτελέσματα με βάση τον αλγόριθμο της διακύρηξης. Ο αλγόριθμος όμως ήταν λαθεμένος με αποτέλεσμα η πρώτη εταιρεία να καταταχτεί τρίτη και το αντίστροφο!!!! Οι εμπειρογνώμονες, έντιμοι αξιωματικοί, της ΕΛ.ΑΣ. το επεσήμαναν με επιστολές τους και απαίτησαν επαναπροκύρηξη του διαγωνισμού. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν προκειμένου να μην αλλάξει ο αλγόριθμος και αποκατασταθεί η πασίδηλη παραφωνία, αφόρητες. Ένας ταξίαρχος αποστρατεύτηκε στις πρόσφατες κρίσεις! Πλήρωσε το μάρμαρο ότι ζήτησε αποκατάσταση της έννομης τάξης! Οι επιστολές-καταγγελίας του σκανδάλου είχαν παραλήπτη τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παπαγιαννόπουλο, τον επικεφαλής της ΚτΠ, κ. Καλαμαρά, τον πρόεδρο της Επιτροπής και τα μέλη της. Άπαντες γνωρίζουν, αλλά σιώπησαν. Περιέργως, πολύ περιέργως, σιώπησαν

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…