Aυτό είναι το παρακράτος της κρατικής υπηρεσίας ...με τις 2 Τ1 και τον "μπροστινό γιουσουρούμ"!!!

Βέβαια αυτός είναι μπροστινός και τον μετέθεσαν ...από Βόρειο Ελλάδα. Οι άνθρωποι που έχουν το επαγγελματικό site στο ( δυστυχώς στην Ελληνική Παρακρατική Δημοκρατία , των Κοτζαμάνηζων , των Γιοσάκηδων και συνεχιστών τους ...ελεώ κράτους ) πέρα της μόνης νόμιμης άμυνας με τεχνικά πλέον μέσα , (γιατί είπαμε δεν ζούμε σε κράτος ) θα μας στέλνουν να δημοσιοποιούμε την πληθώρα των proxy ip  που κατασκευάζουν μέσα στην υπηρεσία , με pc και 24ωρες συνδέσεις , και με διάφορα bot που χρησιμοποιούν. (Που σεταρονται και για να λειτουργούν θέλουν  υπολογιστές ( οχι υπολογιστή) ανοικτούς και συνδεμένους σε 24ωρη βάση )
Ολα με τα μέσα της υπηρεσίας !Μιλάμε οτι και στον server στην Αμερική έχουν καταγράψει  δεκάδες  Ip .
Δείτε τώρα βρωμιά και κουτοπονηριά ... Η ΙP δείχνει Αυστραλία.... Και στην αναζήτηση στις ΙP cosmote !  (μούφα και τα δύο που βλέπετε στις εικόνες )
Και αυτό γίνεται μήνες μέρα νύχτα ...
Υπάρχει και συνέχεια ...για να μην νομίζουν οτι τρώμε το παραμύθι ...
Και κάτι Ζωνιανά...και κάτι δήθεν mobile λογισμικά ! Bέβαια μεταλάσουν συνεχώς proxy ...Μιλάμε για πάνω από 200 επισκέψεις και σκαναρίσματα του site !!!
Εχει πέσει πολύ δουλειά στην κρατική υπηρεσία
Να δούμε πότε θα σταματήσουν... Πλ;hρωνε μαλάκα Ελληνα ...υπηρεσίες να κάνουν οτι βρωμοδουλειά κάτεβει στο κεφάλι του κάθε παρακρατικού !