Aστυνομικοί κάνουν σύλληψη συνοδεία...πολίτη που τον αφήνουν να δέρνει αυτόν που συλλαμβάνουν!

Πρωτοφανές σκηνικό ... λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Ηλεκτρικό Σταθμό των Άνω Πατησίων. Όπως το κατέγραψε και το μετέφερε αναγνώστης .

"Είναι λίγο πριν τις 12 και στην κατεύθυνση προς Κηφισιά . Στην αποβάθρα καταφθάνουν δύο αστυνομικοί με πλήρη εξάρτηση ( αλεξίσφαιρα) και ένας πολίτης νεαρής ηλικίας με μαύρο μακό μπλουζάκι ...που αρχίζει να φωνάζει σε έναν προφανώς αλλοδαπό με ένα ριγέ προς το κίτρινο  κοντομάνικο μπλουζάκι που είναι καθισμένος στην άκρη προς την πλευρά της Εκκλησίας. Προφανώς μαζί του είναι και μία γυναίκα . Αστυνομικός προπορεύεται ενδιάμεσα ..ο πολίτης με το μαύρο μπλουζάκι και πίσω άλλος αστυνομικός. Ο πολίτης προτρέχει  και χτυπά το άτομο που μετά φαίνεται να συλλαμβάνουν... οι αστυνομικοί ,που δεν φαίνεται να φέρνει αντίσταση.  Μάλιστα  ο επιτιθέμενος αφαιρεί και το μπλουζάκι του ...για πολύ ξύλο. Ο αστυνομικός του φωνάζει όχι, εδώ ρε, και ο δεύτερος προσπαθεί τον εμποδίσει ( κουνώντας τα χέρια ) όπως οι διαιτητές όταν αψιμαχούν δύο ποδοσφαιριστές !!! Ο ένας αστυνομικός ακινητοποιεί τον προφανώς αλλοδαπό που του φωνάζει πλέον ο ξεγυμνωμένος απο την μέση και πάνω ...και ανενόχλητος πολίτης από τους δύο αστυνομικούς...εσύ θα φύγεις από την Ελλάδα. Ενώ η γυναίκα που προφανώς είναι με αυτόν που συλλαμβάνουν ακολουθεί διακριτικά και τις φωνάζει ο πολίτης ...και εσύ είσαι Βουλγάρα και θα φύγεις.
Δεν γνωρίζω την διαφορά τους και το λόγο της επέμβασης της αστυνομίας . Αλλά φαίνεται, από την στιχομυθία  οτι οι δύο πολίτες και η γυναίκα να γνωρίζονται μεταξύ τους...και πιθανών οι αστυνομικοί με τον πολίτη.
Δεν είχε σημασία τι περίπτωση είναι . Η αστυνομία πρέπει να κάνει την δουλειά της ! Αλλά αν συγκροτούν παρακρατικά τάγματα ασφαλείας ...Και γίνονται αυτά τα πράγματα παρουσία των πολιτών  φανταστείτε τι μπορεί να γίνεται πίσω. "
Από την περιγραφή του συμβάντος πιστεύουμε να το ψάξουν κάποιοι παραπάνω... Γιατί σίγουρα θα έχει καταγραφεί, αφού υπήρχε και περιπολικό από κάτω προς την πλευρά της Νεας Χαλκηδόνας και κάποιο ΙΧ αυτοκίνητο .Γιατί η αστυνομία και ο νόμος πρέπει να λειτουργούν αλλά όχι με αυτές τις μεθόδους !