To δράμα πρώην υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ...που ψάχνουν για δουλειά !

Γενικώς μας δουλεύουν...Αλλά δείτε το αρκετά ενδιαφέρον σχόλιο άρθρο για το δράμα της Εύας , του Μιχάλη , την Μιλένας , του Δημήτρη και των άλλων ΠΡΏΗΝ Υπουργών και πολιτικών της διπλανής πόρτας !!!

"Διάβασα λοιπόν στις κυριακάτικες εφημερίδες για κάποιους πρώην εθνοπατέρες μας, που ζουν ένα δράμα, αφού  τώρα ψάχνουν για … δουλειά!
Διάβασα για τον πολύ κ. Ρέππα, που σκέφτεται να ανοίξει οδοντιατρείο, και να ασχολείται με καθαρισμούς και σφραγίσματα, όπως διάβασα και για την δαιμόνια  πολιτικό κα Αποστολάκη που θα «επιστρέψει», λέει, στη μάχιμη δικηγορία.
Συγκινήθηκα ιδιαίτερα με το δράμα της αγαπημένης μου στοχάστριας, και συμπατριώτισσας,  Εύας Καϊλή, που για δεύτερη ή τρίτη φορά μένει εκτός βουλής, αν και εκλέγεται πανηγυρικά από τους Θεσσαλονικείς.
Όχι ότι στενοχωρήθηκε η κοπέλα, αφού όπως λέει θα μπορέσει τώρα να ασχοληθεί με το αγαπημένο της ενδιαφέρον, που είναι η «δημοσιογραφία», και παράλληλα να τελειώσει το διδακτορικό της στην πολιτική οικονομία.
Τώρα πως εννοεί την δημοσιογραφία, Θεός και ψυχή της.
Εγώ απλά την θυμάμαι να διαβάζει από το ότοκιου τις μεσημεριανές ειδήσεις τα σαββατοκύριακα στο Μέγκα.
Αυτό δεν νομίζω να θεωρείται δημοσιογραφία, και εν πάση περιπτώσει, αν είχε την φάτσα της μακαρίτισσας της Γεωργίας Βασιλειάδου, δεν νομίζω πως θα της επέτρεπαν ούτε κι αυτό. Μη τρελαθούμε…
Α, και κάτι άλλο: πως γίνεται από αρχιτέκτονας, που δήλωνε, να κάνει διδακτορικό στην πολιτική οικονομία…. άλλο ένα μυστήριο.
Μάλλον θα πρόκειται για πραγματικά ανήσυχο (και διαβαστερό)  πνεύμα, και άλλωστε αυτό φαίνεται, και βγαίνει προς τα έξω!!!!
Πιο πολύ όμως συγκινήθηκα με το ανθρώπινο δράμα του πάλαι ποτέ κυνηγού σκανδάλων του Πασόκ, του δαιμόνιου Μιχάλη Καρχιμάκη, που δηλώνει υπάλληλος της πρώην Ολυμπιακής, και νυν μεταταγείς (λέει) διοικητικός υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών (νυν Ανάπτυξης, Υποδομών, κλπ).
Χωρίς να εξετάσω το αν εργάστηκε ποτέ στην Ολυμπιακή, αφού μια ζωή τον θυμάμαι σύμβουλο του ΓΑΠ, βουλευτή, πανελίστα, κλπ, μου προκαλεί εντύπωση η απάντησή του στο ερώτημα τι ακριβώς θα κάνει τώρα ως διοικητικός υπάλληλος στο υπουργείο;
Όπως λέει, δεν γνωρίζει επακριβώς, αλλά πιστεύει πως αφού  ληφθούν υπόψιν το βιογραφικό του, και η πλούσια εμπειρία του, θα τον τοποθετήσουν σε μια θέση ανάλογη αυτών του των προσόντων.
Μα πόσο νυχτωμένοι είναι κάποιοι εκ των «σωτήρων» μας;
Πόσο επιβεβαιώνομαι, όταν μια ζωή λέω πως οι πολιτικοί μας ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα;
Απέχει τόσο πολύ ο κος Καρχιμάκης από την πραγματικότητα του δημόσιου τομέα, που ειλικρινά πιστεύει πως θα ληφθεί υπόψη το βιογραφικό του και οι εμπειρίες του;"
http://www.antinews.gr