SportsFan #3


Κυκλοφορεί το Σάββατο 30 Ιουνίου το 3ο τεύχος του εβδομαδιαίου αθλητικού περιοδικού SportsFan με θεματολογία από όλα τα σπορ σε 84 πολυτελείς σελίδες με τιμή μόλις 1,5 ευρώ.

Ειδικότερα, τα σημαντικότερα θέματα του 3ου τεύχους
-          ΗHΗ εκοΗ επόμενη γενιά των τίτλων για τον Ολυμπιακό. Οι νεαροί παίκτες που ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.
-          ΅ΚΚιΚαρά-τι παντοτινό για τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Καραγκούνης τον οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να “φυλακίσει” στην Παιανία.
-          ΜΜΜόνιμη στην κορυφή του κόσμου. Πως η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου παραμένει για 8ησυνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία 20αδα του FIFA Ranking.
-          Ο Θωμάς και οι 3 σωματοφύλακες. Τα σχέσια των Μαύρου-Βλάχου-Τσιάρτα και Κωστή για την “ανάσταση” της ΑΕΚ και την έξοδο από το τούνελ.
-          Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Πως ο ταπεινός και αλτρουϊστής διεθνής επιθετικός κατέκτησε την Ευρώπη. Η πολύπλοκη σχέση του με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και η προοπτική του εξωτερικού.
-          ΑΓιώργος Βασιλακόπουλος: Το μπάσκετ αλλάζει δομή για να επιβιώσει. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.
-          Κώστας Καϊμακόγλου: “Πείσμα για να ράψουμε κοστούμι”. Ο δυναμικός φόργουορντ της Εθνικής ονειρεύεται την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών δύο μέρες πριν την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.
-          Euro-γκάφες που έγραψαν ιστορία. Τα ατομικά λάθη σε Euro που θα μείνουν αξέχαστα μέσα στον χρόνο.
-          Sports Data: Η τρίτη φορά του Λονδίνου. Πόσο άλλαξε η πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας από το 1908 μέχρι σήμερα ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων
-          ΚοΚορίτσια στην άμμο. Οι αχώριστες αθλήτριες του beach volley Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη αποκαλύπτονται.
-          Χρυσά κουπιά για το Λονδίνο. Οι κωπηλάτριες Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου τραβάνε... κουπί για το μετάλλιο.
-          Panda πρόθυμο. Παρουσίαση του νέου FIAT Panda 1.3 Multijet
Και όπως σε κάθε τεύχος, 10 σελίδες παρασκήνια, αφιερώματα στις ακαδημίες σπορ από όλη την Ελλάδα, αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας και... ψαγμένα προγνωστικά για το Πάμε Στοίχημα.