Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατασκοπία των Ελλήνων μέσω των social media ...για το αποτέλεσμα των εκλογών !

Σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορταζ του SecNews που θα προκαλέσει αίσθηση, την “κατασκοπία” εντός των γνωστών κοινωνικών δικτύων έχουν εφαρμόσει  ισχυρές Ευρωπαικές χώρες (αλλά και οι Η.Π.Α.) στην προσπάθεια τους να ενημερωθούν, καταγράψουν και κατανοήσουν με ακρίβεια τις τάσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων!
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που φτάνουν στο SecNews απο μεγάλη ευρωπαική πρωτεύουσα, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και παράγοντες του δημόσιου βίου σε Ευρωπαικές χώρες (Γερμανία, Γαλλία) αλλά και σε μικρότερο βαθμό στις Η.Π.Α, διαθέτουν στα χέρια τους αναλυτικές μελέτες σχετικά με τις επικρατούσες τάσεις των <…>
Ελλήνων ψηφοφόρων όπως αυτές προσδιορίζονται μέσα από τα social networks!

Πως κατασκοπεύουν τους Έλληνες χρήστες εν αγνοία τους
Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι εξειδικευμένες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας με δυνατότητα ελέγχου και καταγραφής των τάσεων και ενεργειών στα Social networks χρησιμοποιήθηκαν το επίμαχο διάστημα απο τις εκλογές της 6ής Μαίου 2012 έως και σήμερα. Οι εν λόγω εταιρείες που μισθώθηκαν έναντι υπέρογκων αμοιβών από Ευρωπαικές κυβερνήσεις διαθέτουν εξειδικευμένους μηχανισμούς καταγραφής, αλίευσης δεδομένων και τάσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Για την παροχή των υπηρεσιών τους οι εταιρείες αυτές χρησιμοποιούν πλήθος ειδικών εργαλείων (on-line και off-line) αναζήτησης ειδικού βάρους λέξεων κλειδιών, ανάλυση γνώμης χρηστών, Δημογραφικά στοιχεία, συγκρίσεις με δεδομένα ανοιχτών πηγών, πολύπλοκα μαθηματικά μοντέλα κ.α.
social media marketing [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Ευρωπαικές χώρες κατασκοπεύουν εν αγνοία τους Έλληνες χρηστες για να προσδιορίσουν τον νικητή των Εκλογών!!!Η μεθοδολογία που ακολουθούν οι εξειδικευμένες αυτές εταιρείες τους επιτρέπει να προσδιορίζουν παρεμφερή δεδομένα με αυτά των Exit-polls ή των δημοσκοπήσεων με τρόπους πιο “hi-tech”. Το σημαντικό στις μεθόδους που ακολουθούν είναι οτι αποτελούν συνδυαστικές μεθόδους ενώ υπερτερούν σε σύγκριση με τις παραδοσιακές δημοσκοπήσεις ή τα exit-polls, προσφέροντας πιο ακριβή πληροφόρηση διότι το δείγμα είναι πιο αντιπροσωπευτικό και  δεν γνωρίζει οτι συμμετέχει σε κάποια δημοσκόπηση. Επιπλέον τα αποτελέσματα των μεθόδων τους δεν εμφανίζονται αμέσως μετά την λήξη της ψηφοφορίας αλλά μπορούν να είναι διαθέσιμα ανα πάσα στιγμή ανάλογα με τις τάσεις που εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα. Τα αποτελέσματά τους πηγάζουν από τα comments που κάνουν χρήστες στο Facebook, από δηλώσεις στο Twitter ή από την αντίδραση χρηστών σε κάποια περιστατικά της προεκλογικής περιόδου. Φανταστείτε σαν να πραγματοποιεί μια παραδοσιακή εταιρεία, δημοσκόπηση ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σε δείγμα που δεν γνωρίζει οτι συμμετέχει σε κάποια δημοσκόπηση!
Πιθανολογούμε οτι οι Ελληνικές εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν έχουν φτάσει ακόμα σε τέτοια επίπεδα ώστε να συμπεριλάβουν στους δημοσκοπικούς μηχανισμούς τους τα Social Networks. Φαίνετε όμως οτι ξένες χώρες (για λόγους που κάθε άλλο παρά αθώοι μπορεί να είναι) μισθώνουν εξειδικευμένες εταιρείες για τέτοιους σκοπούς.
Οι εταιρείες αυτές μάλιστα ισχυρίζονται οτι με μεγάλη ακρίβεια έχουν προσδιορίσει τον νικητή της αυριανής Ελληνικες εκλογικής μάχης. Yπό αυτό το πρίσμα η επίθεση Ευρωπαικών μέσων ενημέρωσης με υποτιμητικά σχόλια και υποδείξεις τις τελευταίες ημέρες στους Έλληνες ψηφοφόρους ίσως αποκτά άλλη διάσταση μετά την αποκάλυψη του SecNews!
Ειδικοί που μίλησαν στο SecNews, χωρίς να επιθυμούν να αποκαλύψουν περισσότερα, μας ενημέρωσαν με ακρίβεια οτι οι αναφορές προς υψηλόβαθμα στελέχη Ευρωπαικών κυβερνήσεων ήταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝEΣ μιας και στόχος ήταν να προσδιορισθεί με ακρίβεια ο παλμός των πολιτών αλλά και των εμπλεκόμενων πολιτικών στην εκλογική διαδικασία  μέσω των δηλώσεων τους (πχ στο Twitter). Εξειδικευμένα στελέχη ανάλυσης πληροφοριών σε συνεργασία με κυβερνητικούς αξιωματούχους   χρησιμοποιήθηκαν για την ομαδοποίηση και την ανάλυση δεδομένων που αντλήθηκαν ενω οι αναφορές τους όπως μαθαίνουμε έφτασαν ως τα υψηλότερα κυβερνητικά κλιμάκια!
Τι λένε οι σχετικές αναφορές που προέκυψαν από την κατασκοπία των Ελλήνων χρηστών:
“Πλέον τούτων κατά το αυτό άρθρο 49 παρ. 1 στοιχ. β του Π.Δ. 26/2012 απαγορεύεται εντός του αυτού δεκαπενθημέρου, η καθ΄ οιοδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση, μετάδοση ή αναμετάδοση οιασδήποτε έρευνας γνώμης με οποιοδήποτε τρόπο και αν διενεργείται, σχετικά με τις πολιτικές τάσεις, απόψεις και προτιμήσεις της κοινής γνώμης για πολιτικά κόμματα»”. Σύμφωνα με το παραπάνω Π.Δ. δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε τα στοιχεία που προέκυψαν από τις εξειδικευμένες εταιρείες του εξωτερικού.
Από την πλευρά μας οφείλουμε να τηρήσουμε επακριβώς το γράμμα του νόμου. Το παράδοξο είναι οτι ενώ στην Ελλάδα απαγορεύεται η δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων, στο εξωτερικό τα εν λόγω δεδομένα αποστέλονται σε καθημερινή βάση από τις συμβεβλημένες εταιρείες σε πραγματικό χρόνο σε κυβερνητικούς αξιωματούχους ξένων χωρών.
Το SecNews σεβόμενο το ανωτέρω Π.Δ. δεν θα προχωρήσει σε δημοσίευση των αποτελεσμάτων των συγκεκριμένων ερευνών. Θα αναφέρουμε μόνο κάποια ποσοτικά χαρακτηριστικά που έλαβαν οι εν λόγω εταιρείες υπόψην τους κατα την σύνταξη των μελετών τους.
Συγκεκριμένα το ποσοστό των Ελλήνων που θεωρούν οτι έλαβε μέρος (εν αγνοία τους όπως αναφέραμε παραπάνω) είναι περίπου 35% του ενεργού πληθυσμού,ενώ αναλύθηκαν πάνω απο 40.000 γνώμες σε Facebook, Twitter και άλλα λιγότερα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι τάσεις και οι απόψεις που αναλύθηκαν αφορούσαν α) την παραμονή ή οχι της χώρας στο ευρώ β) την υποστήριξη χρηστών σε μνημονιακά και αντιμνημονιακά κόμματα γ) την παραμονή ή οχι της χώρας στην Ευρωζώνη. Επιπροσθέτως αναλύθηκαν οι απόψεις Ελλήνων σχετικά με την οικονομία αλλά και τις αντιδράσεις τους κατα την διάρκεια περιστατικών που συνέβησαν στη προεκλογική περίοδο. Οι (εν αγνοία) τους δημοσκοπούμενοι χρήστες κατηγοριοποιήθηκαν σε ουδέτερους, μνημονιακούς,αντιμνημονιακούς  συνδυαζόμενα με τους συσχετισμούς δυνάμεων των αντίστοιχων κομματικών συνδυασμών.
http://www.secnews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…