Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επειδή γράφονται διάφορα για το GR της google στα blog και την ανωνυμία !

 Πότε ήρθε ρε παιδιά η google στην Ελλάδα και δεν το πήραμε είδηση!
Μακάρι να είχε επενδύσει η google στην Ελλάδα ...και ας πήγαινε στο διάλο η ανωνυμία...θα είχε και κόσμος δουλειά και η οικονομία κέρδος
Εμείς  ποτέ δεν γίναμε τιμητές επιθέσεων ...αναίτιων και κρυφών έναντι οποιασδήποτε άλλης σκοπιμότητας , πλην της ενημέρωσης και αποκάλυψης και με στοιχεία, θέλουμε να επισημάνουμε ότι κάποιοι συνεχίζουν τα διαδικτυακά παραμύθια.
Άλλωστε προσπαθούν να "εμπλέξουν" blogs ακόμα και με τους "ανώνυμους" αναφέροντας περί ιχνών και άλλων παραμυθιών, θέλουμε να σας επισημάνουμε οτι στα περί άρσης της ανωνυμίας (έτσι να έχουμε να λέμε) των blogs επειδή έχει κατάληξη gr στο blogspot είναι μπαρούφες και λαμογιές.
Το οτι η google αποφάσισε να έχει  στις καταλήξεις της την χώρα που έχει δημιουργηθεί ένα blog και γίνονται αναρτήσεις ανάλογα την γλώσσα που επιλέγει, σχετίζεται με πολιτική που έχει να κάνει με τις αντίστοιχες καταλήξεις που έχει και στην μηχανή αναζήτησης.
Αυτό την διευκολύνει (πέρα από το μαρκετινγκ και την διαφήμιση) σε περιπτώσεις όπως πχ στην Τουρκία που έκλεισαν σε μια νύχτα το blogspot.com να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα με blogs που έχουν άλλες καταλήξεις.
Ετσι το blogspot.com και όσους έχουν διαβάσει τους όρους χρήσης και την πολιτική της εταιρίας είναι στην Αμερική και στην εταιρία που έχει έδρα συγκεκριμένη πολιτεία και υπάγεται στους νόμους εκεί.
Οπότε είτε στην Ελλάδα είτε στην Κίνα είναι είναι ένα blog στην συγκεκριμένη πλατφόρμα ανήκει στην google και στους νόμους της συγκεκριμένης πολιτείας της Αμερικής.
Απλά η google έτσι διευκολύνει ανελεύθερα καθεστώτα να κλειδώνουν τοπικά τα blogs !
H όποια διαδικασία ταυτοποίησης blog στην πλατφόρμα της google πηγαίνει Αμερική.
Όταν λέμε για gr εννοούμε τα ονόματα του ελληνικού χώρου. Πχ Αν εμείς δημιουργήσουμε το papatzides.gr ( που σημαίνει ζητήσουμε καταχώρηση του ονόματος στον  Ελληνικό χώρο) και συνεχίσουμε να το έχουμε στην πλατφόρμα της google η οπουδήποτε αλλού , αν κινηθεί διαδικασία δικαστικής διερεύνησης ,αν αν μας γίνει μια μήνυση θα απευθυνθούν στον Ελληνικό Καταχωρητή για να προσωποποιηθεί η ταυτότητα και όχι στην  google ή στον hosting σέρβερ,  που δεν εμπλέκεται πουθενά, εφόσον υπάρχει ιδιοκτησία της καταχώρησης του ονόματος.
Και το blogspot.gr έχει καταχωρηθεί στην google  (δείτε εικόνα) .Είναι απλά ένα domain name της google. Οτι είναι πάνω στο blogspot είναι της google και συνεπώς η όποια διαδικασία άρσης απορρήτου πηγαίνει στην εταιρία στην Αμερική .
Απλά ψάχνουν κορόιδα ..( πήγαν να την κάνουν και στον Παπαγιάννη) να λένε οτι μας έδωσε η google την IP που μπορεί να την έχουν πάρει, στο ξέφραγο αμπέλι της Ελλάδας, από τον πάροχο της σύνδεσης .
Βέβαια το τονίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει ασυδοσία ...και μη αυτοέλεγχος
Και ελπίζουμε κόμματα με νέους προσανατολισμούς και νέα εντολή...να παρέμβουν σε οτι παρακρατικό παίζεται πάνω στο ιντερνετ .Να λειτουργήσουν οι θεσμοί και οι ρόλοι...Στόχος η πάταξη του πραγματικού και οχι κατασκευασμένου εγκλήματος....και οχι η φίμωση των blogs των social media ,,,για εξυπηρέτηση καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης!
Γιατι αν δεν υπήρχε το internet και τα blogs , τα site , τα social media ακόμα θα κυριαρχούσε ο δικομματισμός και η διαπλοκή στην ενημέρωση. Ας μην το κάνουν όπως ο Γιώργος, που παραμονή εκλογών έστελνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα blogs και σε μερικούς μήνες έστηνε blog-επιτροπές ιντερνικής αμάθειας και απειλούσε να κλείσει τα blogs !
Kαι δεύτερο να αφήσουν να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα στο internet και να ενθαρρύνουν να έρθουν στην Ελλάδα να επενδύσουν (σε υποδομή και σε server)  εταιρικοί κολοσσοί ...που τώρα ούτε για πλάκα δεν περνάνε από την χώρα, γιατί δεν ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…