Εσπαγε κωδικούς...στο facebook και φέρεται μέλος G.H.S!!!!

13χρονος που φέρεται από τις αρχές να είχε καταγγελθεί οτι έκλεβε "κοινός" έσπαγε κωδικούς χρηστών στο facebook ( προφανώς με κάποιο pass κρακ που αφθονούν στο διαδίκτυο) παρουσιάζεται ως μέλος του ως μέλος της ομάδας χάκερ Greek Hacking Scene (G.H.S) .

Δειτε το θέμα χωρίς σχόλια ... "Ο μαθητής χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως «διάνοια» στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τις εισβολές σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε βάρος του 13χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη, καθώς είχαν παρέλθει τα όρια της αυτοφώρου διαδικασίας.

Χθες διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένας σκληρός δίσκος φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο ανήλικος με ειδική τεχνική υφάρπαζε κωδικούς από προφίλ χρηστών της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης του Facebook."