Η σύζυγος του Στρος Καν τον έδιωξε από το σπίτι


Του στάθηκε όταν τον κατηγορούσαν για απόπειρα βιασμού. Ήταν δίπλα του σε όλη την περιπέτεια με την καμαριέρα, το γυαλί όμως ράγισε  και σήμερα τον χώρισε.
Ο λόγος για την ισχυρή κληρονόμο  έργων τέχνης και διευθύντρια έκδοσης  της Γαλλικής έκδοσης της Huffington Post, Αν Σίνκλερ και τον πρώην Μίστερ Δ.Ν.Τ Ντομινίκ Στρος Καν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του εβδομαδιαίου περιοδικού Closer  περιγράφει τον Στος Καν  ως "καταρρακωμένο, σε κατάθλιψη". Μάλιστα αναφέρει ότι  έχει εκδιωχθεί από το πολυτελές διαμέρισμα της πλατείας Βοζ που ζούσε με τη σύζυγό του επί 20 χρόνια.
Το  σκανδαλοθηρικό περιοδικό αναφέρει "Το  ζευγάρι γιόρτασε τα 21 χρόνια γάμου πέρυσι τον Νοέμβριο. Η Γαλλίδα δημοσιογράφος κατέβαλε κάθε προσπάθεια να υπερασπιστεί τον σύζυγό της από την ώρα της σύλληψής του για βιασμό στις 14 Μαίου 2011 στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης. Όλα όμως τώρα τελείωσαν, η Ανν Σινκλέρ γύρισε τη σελίδα".
Ο Στρος Καν, προς το παρόν έχει εγκατασταθεί σε ένα δικό του διαμέρισμα και είναι "καταρρακωμένος, σε κατάθλιψη" όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε δημοσιογράφο του άλλου σκανδαλοθηρικού γαλλικού περιοδικού Paris Match.