Μούφα η "είδηση" για ξεκλήρισμα της οικογένειας που είχε ένα νεκρό από ληστές

Οργιάζει η μούφα και η αθλιότητα ...ακόμα για τόσο σημαντική οικογενειακή τραγωδία στην Καισαριανή πού είχε ένα νεκρό σε επίθεση αδίστακτων ληστών. Δεν έχουν ιερό και όσιο για μια χούφτα ψήφους και να χρεώσουν οτιδήποτε μπορούν στο ΣΥΡΙΖΑ ! Δείτε το :

Χαίρεται, ονομάζομαι Σοφία Παπανικολάου, είμαι δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας Χαλανδρίου "ΦΛΥΑρία"(www.flyaria.org.gr). Θα ήθελα να σας πληροφορήσω αναφορικά με την ανάρτησή σας για την τραγωδία στην Καισαριανή, ότι τόσο ο δεύτερος αδελφός (που ήδη αναρρώνει) όσο και η μητέρα του βρίσκονται ΣΤΗ ΖΩΗ. Στενό συγγενικό μου άτομο, είχε παρευρεθεί σήμερα στο νοσοκομείο και μου μετέφερε τα τελευταία νέα. Δεν μπορώ ειλικρινά να φανταστώ ποιός νοσηρός νους ανακάλυψε τον ευφάνταστο τίτλο περί "αρχαίας τραγωδίας"κλπ.. Θα σας παρακαλούσα να αποκαταστήσετε την αλήθεια, να διασταυρώσετε τις αναληθείς αυτές πληροφορίες και να ψάξετε το θέμα.
Σας ευχαριστώ. 
ΥΓ: ήδη επικοινώνησα και με κάποιο άλλο μπλογκ που είχε αυτή την ανάρτηση, την οποία και κατέβασε αμέσως αναγνωρίζοντας την αλήθεια. 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/
Υστερόγραφο δικό μας ...Ας ρίχνουν μια ματιά ...σε επίσημα site να δουν αν υπάρχει η είδηση. Γιατί κανείς δεν θα την έχανε αν ήταν έτσι...