"Καραμπόλες" σε βουλευτές ,,,που είχαν εκλεγεί στις 6 Μάη αλλά τώρα δεν εκλέγονται !!!

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ έχασε μία έδρα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Βουλής η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά. Tαυτόχρονα, εκτός Βουλής μένει από τη Νέα Δημοκρατία και ο πρώην υπουργός, Γιάννης Παπαθανασίου, που χάνει την έδρα στη Β΄Αθηνών.


Εκτός Βουλής και ο Δημήτρης Λιντζέρης (Β' Πειραιά), ο Χάρης Τσιόκας (Β' Θεσσαλονίκης), η Νάντια Γιαννακοπούλου (Μεσσηνία), ο Άγγελος Τόλκας και στην Κρήτη οι Μιχάλης Καρχιμάκης και Μ.Όθωνας.

Εκτός Βουλής έμειναν ο Βαγγέλης Μπούτας και η Ελπίδα Παντελάκη από το ΚΚΕ, ενώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν εξελέγησαν ο Γιάννης Μανώλης, o Xρήστος Ζώης και ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Αντίθετα στα έδρανα επιστρέφει ο Νίκος Σηφουνάκης (Λέσβου), η Άντζελα Γκερέκου (Κέρκυρας) και ο Παναγιώτης Ρήγας (Κυκλάδων).

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συνεργάστηκε με τη ΝΔ, εξελέγη πρώτη στο Επικρατείας, ενώ τρεις ακόμα βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατάφεραν να εκλεγούν με τη ΝΔ: Γιώργος Κοντογιάννης (Ηλεία), Λευτέρης Αυγενάκης (Ηράκλειο) και Χρήστος Μαρκογιαννάκης (Χανίων).Με τη ΝΔ επιστρέφει και ο Σ.Κεδίκογλου στην Εύβοια ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Γιώργος Πάντζας στην Αττική.
 http://newpost.gr/