Tο κήδευσαν με τιμές στρατιωτικού ..τον αυτόχειρα αξιωματικό που είχε συλληφθεί για ασέλγεια σε ανήλικο !!!

Κηδεύτηκε το μεσημέρι στο χωριό απ’όπου κατάγονταν, παρουσία αξιωματικών, αγήματος και Φιλαρμονικής ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Αεροπορίας, που το πρωί του Σαββάτου, αυτοκτόνησε στα κρατητήρια της Αερονομίας στην Αθήνα

Ο ανθυπασπιστής  κρατούνταν αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια κατά ανηλίκου κλπΗ κηδεία του 34χρονου, έγινε παρουσία αξιωματικών της Αεροπορίας, αλλά και αγήματος, που ήρθε από την Πρέβεζα και που απέδωσε τιμές στον νεκρό.

Οι σμηνίτες, ήρθαν με  λεωφορεία ενώ μετά  το τέλος της κηδείας, σχηματίστηκε πομπή, που κατέληξε στο νεκροταφείο του χωριού, όπου έγινε η ταφή του ο 34χρονου αυτόχειρα. Την ίδια στιγμή, φιλαρμονική της Αεροπορίας, παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια.
Επίσης, αξιωματικός εκφώνησε επικήδειο λόγο, ενώ το φέρετρο του ανθυπασπιστή, ήταν σκεπασμένο με την γαλανόλευκη, όπως συμβαίνει με τους στρατιωτικούς που χάνουν την ζωή τους την ώρα του καθήκοντος. Η στάση αυτή του Επιτελείου, να κηδευτεί δηλαδή με τιμές ο 34χρονος, έχει προκαλέσει πολλές απορίες και συζητήσεις στο Αγρίνιο.
Το ΓΕΑ όπως φαίνεται, τήρησε κατά γράμμα τα οσα προβλέπονται για τον θάνατο εν ενεργεία αξιωματικού.
 Ο ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ενός 16χρονου μαθητή Λυκείου.
 http://www.agriniopress.gr/koinonia/11710-kideia-anthypaspistis-aeroporia