Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Άκης Τσοχατζόπουλος αποκαλεί τον εαυτό του «ωραίο»

Στο πλουσιότατο αρχείο του πρώην υπουργού βρέθηκε μέχρι και αντίγραφο από εκείνη την πρώτη ανώνυμη καταγγελία που είχαν κάνει «έντιμοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού, υποστηρίζοντας ότι «με μία εισαγγελική έρευνα θα προκύψει ανενδοίαστη διασπάθιση δημοσίου χρήματος, κυρίως όσον αφορά τις υπερτιμολογήσεις και προπαντός τις παροχές-»μίζες» σε διαφόρους διαπλεκόμενους και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του πρώην υπουργού κυρίου Ακη Τσοχατζόπουλου».

Ο συνδετικός κρίκος που αποκαλύφθηκε ύστερα από το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και την αναζήτηση των αληθινών δικαιούχων offshore εταιρειών για την υπόθεση των Tor-M1 δεν ήταν άλλος από την εξωχώρια εταιρεία Bluebell, όπως περιγράφουν στο πόρισμά τους οι εισαγγελείς.
Στη συγκεκριμένη εταιρεία, για την οποία ο Ακης Τσοχατζόπουλος κρατούσε στοιχεία στο αρχείο του, κατέληξαν έξι επιταγές συνολικού ποσού 16.202.000 ελβετικών φράγκων από λογαριασμούς του Al Zayat Fouad, που – κατά τις Αρχές – έχει σχέση με την Drumilan και τα Tor-M1.
Μέσω αυτής της υπεράκτιας εταιρείας απέκτησε το σπίτι στο Κολωνάκι η προφυλακισμένη κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείωμα με τη δομή της εταιρείας υπάρχει στο τέλος η εξής παρατήρηση: «Δεν φαίνεται ευθεία ανάμειξη της Bluebell στα Τor-Μ1».
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα χειρόγραφο σχόλιο σε άλλο εμπιστευτικό έγγραφο του ΣΔΟΕ, το οποίο αφορά την κίνηση λογαριασμών στη Μοrgan Stanely της Ζυρίχης. Από εκεί, σύμφωνα πάντα με την κατηγορία, πέρασαν οι μίζες για την προμήθεια των υποβρυχίων, σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
«Φρόσω. Μίλησε. ΣΔΟΕ», αναγράφεται στο κείμενο, υπονοώντας προφανώς την κ. Λαμπροπούλου, ενώ εικάζεται ότι ο συντάκτης διατυπώνει την απορία ή την αγωνία του αν η συγκεκριμένη κατηγορουμένη μίλησε στο ΣΔΟΕ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη ένα έγγραφο στο οποίο ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποκαλεί τον εαυτό του «ωραίο».
 http://www.enikos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…