O μικρός πρίγκιπας ...του Ακη και της Βασιλικής με την γκαρνταρόμπα των 5.757 ευρώ

Εντάξει δεν μπορείς να έχεις κάτι με ένα πεντάχρονο παιδί ... άλλωστε λένε αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα ! Πως γίνεται η υπάλληλος της ΔΕΗ που έπαιρνε και άδειες άνευ αποδοχών και για χρόνο ολόκληρο και ένας συνταξιούχος πολιτικός πρώην  υπουργός  να ξοδεύουν για το μικρό τους γιο 6.000 ευρώ σε ρούχα το 2010 όταν τα παιδιά των χιλιάδων ανέργων πεινούσαν και λιποθυμούσαν στα σχολεία  Δείτε τα υπόλοιπα μόνοι σας από το ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα

Είναι γνωστό ότι η κυρία Βίκη Σταμάτη Τσοχατζοπούλου φημίζεται για το εκλεπτυσμένο μεν, ακριβό δε γούστο της σε ότι να κάνει όχι μόνο με τις επιλογές της δικής της γκαρνταρόμπας αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας της. 
Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2010, πραγματοποίησε πέντε τουλάχιστον επισκέψεις στο κατάστημα παιδικών ρούχων Bambineria στο Κολωνάκι προκειμένου να εξοπλίσει την γκαρνταρόμπα του πεντάχρονου γιου τους, Άκη. 
Πιο συγκεκριμένα: Στις 29/6/2010 δεν διστάζει να δώσει από το πορτοφόλι της 1.930 ευρώ για να αγοράσει από επώνυμα φανελάκια και μπλουζάκια, μέχρι βερμούδες, παντελόνια και μαγιό, όλα τα απαραίτητα δηλαδή που χρειαζόταν το παιδί τους για τις διακοπές του. 

Λίγους μήνες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου 2010, η κυρία Σταμάτη, είχε περάσει την πόρτα του ίδιου καταστήματος για να προμηθευτεί μερικά είδη από την ανοιξιάτικη κολεξιόν. Προμηθεύεται για τον μικρό Άκη κάλτσες, παπούτσια και παντελόνια πληρώνοντας συνολικά 1.818 ευρώ. 

Τον Δεκέμβριο δε του 2010 (14/12), που είχε επισκεφτεί το Bambineria για να επιλέξει τότε ρούχα από τη νέα τότε χειμερινή κολεξιόν αγοράζοντας παντελόνια, μπουφάν, παλτό και κάλτσες ξόδεψε 1.446 ευρώ. Από στις συγκεκριμένες αγορές, ξεχωρίζει το κόστος ενός ζευγαριού κάλτσες τις οποίες πλήρωσε 122, 93 ευρώ. Τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε προβεί σε αγορές ύψους 278,03 ευρώ. 

Το συγκεκριμένο κατάστημα επισκέφτηκε μια ακόμα φορά για το 2010, συμπληρωματικά στις 20/8/2010 προκειμένου να «ενισχύσει» την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του γιου της πληρώνοντας 285,00 ευρώ.

Συνολικά, οι αγορές για τα ρούχα του μικρού Άκη για το 2010- μόνο από ένα κατάστημα- στοίχησαν στο ζεύγος Τσοχατζόπουλου 5,757,00 ευρώ.