Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημοσιογραφικός-κομματικός πόλεμος...με φόντο "γκρίζες" αποδείξεις της ΕΥΠ!

Νέα υπόθεση, με φόντο την ΕΥΠ και την συνεργασία της η μη με δημοσιογράφους επ αμοιβή. φαίνεται να είναι σε εξέλιξη με την υπόθεση της σύλληψης του Γιάννη Παπαγιάννη, μετά μήνυση του επίσης δημοσιογράφου Κ Βαξεβάνη και για δημοσίευση σε blog ( που φέρεται για πολλοστή φορά να είναι διαχειριστής ο πρώτος δημοσιογράφος ) απόδειξης που φέρει τον δεύτερο να εισπράττει χρήματα από την ΕΥΠ για υπηρεσίες προς αυτή.

Είναι η δεύτερη περίπτωση, μέσα σε ένα μήνα  μεσούσης της Β προεκλογικής περιόδου που  δημοσιογράφος στοχοποιείται να τα "πιάνει" από την ΕΥΠ .
Η πρώτη περίπτωση ήταν του δημοσιογράφου Β Χήτου που είναι και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και είδε το φως της δημοσιότητας στην πρώτη προεκλογική περίοδο. Τότε η απόδειξη δημοσιεύθηκε από εφημερίδα καθημερινής κυκλοφορίας . Ο δημοσιογράφος και το κόμμα του αντέδρασαν και "'εδειχναν" την πλευρά αντίπαλου κόμματος . Η εφημερίδα ωστόσο επέμενε... η ΕΥΠ διέψευσε και η υπόθεση κάπου έκλεισε ως προς την δημοσιότητα.
Τώρα, είχαμε την δεύτερη περίπτωση ...του Κώστα Βαξεβάνη να στοχοποιείται. Η απόδειξη της πληρωμής δημοσιεύεται σε blog !
Γενικώς δεν πάμε καλά ...Αν μάλιστα προσθέσουμε και την λίστα του "Νικολάκη" που επίσης περιέχει blogs που σύμφωνα με το "Crisis management " πού είχε συντάξει ,προκειμένου να τα πάρει από τον ΑΚΗ για να του φτιάξει το προφίλ, θα έβαζαν και αυτά πλάτη,  βλέπουμε ότι γίνεται παιχνίδι και πάλι με επίκεντρο τα blogs !
Ισως κάποιοι χαίρονται ...γιαυτό αλλά εμείς καθόλου.
Το συμπέρασμα είναι ένα .Το κράτος και οι Έλληνες χρεοκοπούν ! Το παρακράτος ανδρώνεται ! Τα λαμόγια κάνουν πάρτι. Κάποιοι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους ...αντιδρούν με μεθόδους του 1960 και είναι άγνωστο που πάμε.
Διωκόμενοι και διώκτες κάπου μπερδεύονται !
Συμπέρασμα ! Κάθαρση πρώτα από το κράτος και το παρακράτος ...Διαφορετικά πάμε χαμένοι
Απόψεις και θέσεις να βγαίνουν...αποκαλυπτική δημοσιογραφία να γίνεται και από τα blogs !
Όμως με υπευθυνότητα και όχι ότι βρέξει ας κατεβάσει...
Και ο νοών νοείτω .  Αν για την  εξουσία ενός  χρεοκοπημένου, όπως μας θέλουν...οι φίλοι μας οι ξένοι, κράτους , εδώ γίνεται τόσος πόλεμος ...και ίσως κάποιοι θέλουν και πτώματα, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν και οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις πρέπει να παρέμβουν.
Όχι για την φίμωση των blogs και την επικράτηση του κρατικού παρακρατικού σκότους ...αλλά για τους μηχανισμούς που δημιουργούν και διοχετεύουν όλα αυτά!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…