Δημοσιογραφικός-κομματικός πόλεμος...με φόντο "γκρίζες" αποδείξεις της ΕΥΠ!

Νέα υπόθεση, με φόντο την ΕΥΠ και την συνεργασία της η μη με δημοσιογράφους επ αμοιβή. φαίνεται να είναι σε εξέλιξη με την υπόθεση της σύλληψης του Γιάννη Παπαγιάννη, μετά μήνυση του επίσης δημοσιογράφου Κ Βαξεβάνη και για δημοσίευση σε blog ( που φέρεται για πολλοστή φορά να είναι διαχειριστής ο πρώτος δημοσιογράφος ) απόδειξης που φέρει τον δεύτερο να εισπράττει χρήματα από την ΕΥΠ για υπηρεσίες προς αυτή.

Είναι η δεύτερη περίπτωση, μέσα σε ένα μήνα  μεσούσης της Β προεκλογικής περιόδου που  δημοσιογράφος στοχοποιείται να τα "πιάνει" από την ΕΥΠ .
Η πρώτη περίπτωση ήταν του δημοσιογράφου Β Χήτου που είναι και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και είδε το φως της δημοσιότητας στην πρώτη προεκλογική περίοδο. Τότε η απόδειξη δημοσιεύθηκε από εφημερίδα καθημερινής κυκλοφορίας . Ο δημοσιογράφος και το κόμμα του αντέδρασαν και "'εδειχναν" την πλευρά αντίπαλου κόμματος . Η εφημερίδα ωστόσο επέμενε... η ΕΥΠ διέψευσε και η υπόθεση κάπου έκλεισε ως προς την δημοσιότητα.
Τώρα, είχαμε την δεύτερη περίπτωση ...του Κώστα Βαξεβάνη να στοχοποιείται. Η απόδειξη της πληρωμής δημοσιεύεται σε blog !
Γενικώς δεν πάμε καλά ...Αν μάλιστα προσθέσουμε και την λίστα του "Νικολάκη" που επίσης περιέχει blogs που σύμφωνα με το "Crisis management " πού είχε συντάξει ,προκειμένου να τα πάρει από τον ΑΚΗ για να του φτιάξει το προφίλ, θα έβαζαν και αυτά πλάτη,  βλέπουμε ότι γίνεται παιχνίδι και πάλι με επίκεντρο τα blogs !
Ισως κάποιοι χαίρονται ...γιαυτό αλλά εμείς καθόλου.
Το συμπέρασμα είναι ένα .Το κράτος και οι Έλληνες χρεοκοπούν ! Το παρακράτος ανδρώνεται ! Τα λαμόγια κάνουν πάρτι. Κάποιοι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους ...αντιδρούν με μεθόδους του 1960 και είναι άγνωστο που πάμε.
Διωκόμενοι και διώκτες κάπου μπερδεύονται !
Συμπέρασμα ! Κάθαρση πρώτα από το κράτος και το παρακράτος ...Διαφορετικά πάμε χαμένοι
Απόψεις και θέσεις να βγαίνουν...αποκαλυπτική δημοσιογραφία να γίνεται και από τα blogs !
Όμως με υπευθυνότητα και όχι ότι βρέξει ας κατεβάσει...
Και ο νοών νοείτω .  Αν για την  εξουσία ενός  χρεοκοπημένου, όπως μας θέλουν...οι φίλοι μας οι ξένοι, κράτους , εδώ γίνεται τόσος πόλεμος ...και ίσως κάποιοι θέλουν και πτώματα, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν και οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις πρέπει να παρέμβουν.
Όχι για την φίμωση των blogs και την επικράτηση του κρατικού παρακρατικού σκότους ...αλλά για τους μηχανισμούς που δημιουργούν και διοχετεύουν όλα αυτά!