Κάνουν πιάτσα εκδιδόμενες μέρα μεσημέρι σε πάρκο της Λαμίας ! (φωτο)

Το περιστατικό έγινε χθες αργά το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, μεταξύ αυτών και μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ ενός ηλικιωμένου και μιας αλλοδαπής "κυρίας", γνωστής στην πιάτσα της πλατείας, για τις υπηρεσίες που προσφέρει κυρίως σε ηλικιωμένους.


Η "κυρία" αρχικά προσπάθησε να πείσει τον ηλικιωμένο να τον οδηγήσει σε γκαρσονιέρα, << για να τον κάνει να ξανανιώσει και να πετάξει στον έβδομο ουρανό>>, όπως του είπε χαρακτηριστικά.

Ο παππούς όμως δεν ενέδωσε στις πιέσεις. Τότε η αλλοδαπή κυρία άλλαξε το σχέδιο και λέγοντάς του ότι "δεν έχει μια", του ζήτησε να της δώσει χρήματα να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα. Ο ηλικιωμένος τη λυπήθηκε και επειδή είχε πάνω του μόνο 50ευρο, της το έδωσε να πάρει τσιγάρα και περίμενε τα ρέστα.

Πράγματι η κυρία πήγε στο περίπτερο και πήρε τσιγάρα. Όταν όμως ο παππούς ζήτησε τα ρέστα, του απάντησε: "ποια ρέστα και ποιο 50ευρο"???

Ο παππούς "τα πήρε στο κρανίο" και άρχισε να φωνάζει και να της τραβάει την τσάντα, την οποία όμως εκείνη δεν άφηνε. Ο τσακωμός κράτησε αρκετή ώρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, που δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν και πολύ περισσότερο αυτά που άκουγαν και τα οποία δεν μπορούμε να γράψουμε.

Τελικά κλήθηκε η αστυνομία και ο ηλικιωμένος με την κυρία κατέληξαν στο τμήμα για να λύσουν τις διαφορές τους.
http://www.lamiareport.gr