Τσίπρας : Ενιωσα σαν σταρ του ποδοσφαίρου από την διεθνή δημοσιότητα !

Tαραξίας", "μπαμπούλας της Ευρώπης" και άνθρωπος που σπρώχνει την Ελλάδα σε έναν "Δραχμαγεδδώνα" είναι σύμφωνα με την κυριακάτικη βρετανική εφημερίδα Sunday Times ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέντευξη του στην εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να λέει -απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους- ότι "αν μας βυθίσετε, θα σας πάρουμε στον πάτο μαζί μας" παρομοιάζοντας την Ευρωζώνη ως μια αλυσίδα: "Αν σπάσει ο ένας κρίκος, όλα διαλύονται" ενώ σε άλλο σημείο μίλησε για κατάρρευση του ευρώ από την αποχώρηση της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα: "Υπάρχει παγκόσμιο ενδιαφέρον γι’ αυτά που λέμε.  Ξέρουν πολύ καλά πως αν μια χώρα εγκαταλείψει το ευρώ, το ευρώ θα καταρρεύσει", είπε χαρακτηριστικά.
Η εφημερίδα σχολιάζει ότι "ο Τσίπρας, που επιμένει ότι θέλει την Ελλάδα στο ευρώ, παίζει ένα παιχνίδι για γερά νεύρα" και τον παρομοιάζει με τζογαδόρο που παίζει σκληρό πόκερ, με αφορμή την ατάκα "όποιος ανοιγοκλείσει πρώτος τα μάτια, χάνει" που είπε στη συνέντευξή του ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ.
 Η εφημερίδα γράφει ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να απολαμβάνει την ξαφνική φήμη του: "Ενιωσα σαν  σταρ του ποδοσφαίρου. Στη Γαλλία και τη Γερμανία δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για εμάς", είπε στη συνέντευξη του ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επιτρέποντας στην βρετανική εφημερίδα να σχολιάσει "Μοιάζει πολύ ευχαριστημένος, επίσης, για τον θόρυβο που έχει προκαλέσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...".
 http://news247.gr/