Ο πεθερός, οι κόρες , και ο βουλευτής της Χρύσης Αυγής απασχολούν αλλοδαπούς σε επιχείρηση με οικογενιακούς φόρνους !

Θέλουν να τους διώξουν από την Ελλάδα ...κάνουν ντου εναντίον τους ,αλλά τους θέλουν να τους απασχολούν και στις δουλειές τους ! Αντί να προτιμούν Έλληνες όπως λένε και ισχυρίζονται   ! Τελικά ποιος δουλεύει ποιόν σε αυτό το τόπο . Δείτε αποκαλύψεις από τον ΚΊΤΡΙΝΟ ΤΎΠΟ του Μάκη Τριαναταφυλλόπουλου

Στην οικογενειακή επιχείρηση του Ανδρέα Χρήστου, πεθερού του Γιώργου Γερμένη, γνωστού και ως Καιάδα, ο οποίος σημειωτέον είχε εκστομίσει το περίφημο «εγέρθητω», εργάζονται οικονομικοί μετανάστες.
 Ουδείς ψόγος μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν μπορεί κάποιος να μην σχολιάσει το γεγονός ότι τόσο η Χρυσή Αυγή, όσο και ο Καιάδας προσωπικά, ζητούν την απέλαση όλων των μεταναστών από τη χώρα, νομίμων και παρανόμων, ενώ οργανώνουν γιουρούσια κατά των μεταναστών στις γειτονιές της Αθήνας.

Σύμφωνα με το video που ανήρτησαν οι Anonymous στο διαδίκτυο ο Γ. Γερμένης εργάστηκε ως αρτοποιός στην οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιός και παραιτήθηκε στις 12/4/2012.
Ο ιδιοκτήτης της προαναφερόμενης οικογενειακής επιχείρησης έχει δύο κόρες, η μία εκ των οποίων είναι σύζυγος του «Καιάδα».

Oι δύο θυγατέρες του, Ευγενία και Ειρήνη, είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. Αμφότερες έβαλαν υποψηφιότητα με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου στις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαΐου και έλαβαν 4.947 και 4.336 ψήφους αντίστοιχα.
 http://www.zougla.gr