Δεκαήμερο προσφορών στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς προσφορών θα κινείται η αγορά της Αθήνας για ένα δεκαήμερο, από τις 17 έως τις 26 Μαΐου, έπειτα από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, που σε συνεργασία και με άλλους φορείς φιλοδοξεί να δώσει ανάσα στην εμπορική κίνηση της πόλης.

Πρόκειται για τη δράση "Ανοιξιάτικες ευκαιρίες στην Αθήνα", σκοπός της οποίας είναι η αναβάθμιση του κέντρου και η τόνωση της αγοραστικής κίνησης.
Εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τονίζουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες, όπως και η προηγούμενη "Παρασκευή στην Αθήνα", που έτυχε θερμής αποδοχής από τον κόσμο, εντάσσονται σε ένα στρατηγικό σχεδιασμό, που προβάλλει τη συλλογικότητα ως ένα ισχυρό μέσο για την επίτευξη της αναβάθμισης της αγοράς της Αθήνας, καθώς και των περιφερειακών αγορών.
Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται, μέσω της ιστοσελίδας www.pameathina.net, που θα είναι ανοιχτή όλο το χρόνο, για τις προσφορές, που "τρέχουν", αλλά και για τα πολιτιστικά δρώμενα, που θα πραγματοποιηθούν, στη διάρκεια του δεκαημέρου.
 http://news247.gr/