O Καβαλιέρε ...χρύσωνε με εμβάσματα ...τα callgirls που έπερναν μέρος στα πάρτι των οργιών

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να κατέβαλε εκατόν είκοσι επτά εκατομμύρια ευρώ σε καλλονές που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Ρούμπι-Γκέιτ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα, "πρόκειται για τέσσερα εμβάσματα που εστάλησαν πριν από λίγους μήνες στην περιφερειακή σύμβουλο Νικόλ Μινέτι και στον πατέρα των δίδυμων αδελφών Ντε Βίβο".
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, η Νικόλ Μινέτι φέρεται να επέλεγε και να προσκαλούσε νεαρές κοπέλες στα διάφορα πάρτι που διοργανώνοντας στην βίλα του Μπερλουσκόνι, ενώ οι δίδυμες αδελφές Ελεονόρα και Ίμα Ντε Βίβο, με καταγωγή από την Νάπολη, φέρονται να συμμετείχαν σε σειρά "δείπνων και εορτών" στην έπαυλη του Άρκορε.
Οι εισαγγελείς του Μιλάνου Ίλντα Μποκασίνι και Αντόνιο Σαντζερμάνο πληροφόρησαν τους συνηγόρους υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι ότι τα εν λόγω εμβάσματα αποτελούν το αντικείμενο πρόσθετων ερευνών.
Η Μινέτι, 28 ετών, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εκπόρνευση ανηλίκων, φέρεται να έλαβε μέσω τραπέζης 15.000 ευρώ τον περασμένο Οκτώβριο και άλλες 40.000 ευρώ τον Νοέμβριο από λογαριασμό του Μπερλουσκόνι.
http://news247.gr/